AaB til Esbjerg med god selvtillid

28. juli 2013 kl. 12:50

 Cheftræner Kent Nielsen ser således frem til sæsonens anden kamp i Superligaen:

 - Der er ingen tvivl om at Esbjerg har været holdet i hele kalenderåret 2013. De var forårets hold og lagde godt ud i første kamp i den nye sæson, hvor de vinder overbevisende 4-0. Det er et meget optimistisk og begejstringsrigt mandskab som lykkedes med mange af de ting de forsøger. Nøglen til deres succes ligger i et meget hurtigt og direkte omstillingsspil, som virkelig har voldt alle andre hold problemer.

 -Vi ved derfor, at der venter os en udfordring, der kræver at vi skal være gode til at læse situationerne så vi kan matche dem i den del af spillet. Deres defensiv kører i en stram og effektiv organisation, hvilket også sætter krav til os om at kunne køre hurtige offensive omstillinger og spille kvikt og hurtigt i de små rum. 

- Min forventning er derfor, at det bliver et livligt opgør og jeg er overbevist om, at begge mandskaber har tanket selvtillid til kampen. Dels via den indledende runde i Superligaen, men for vores vedkommende også via det udtryk vi viste i alle 90 minutter mod FC Dila Gori i torsdags. Selvom vi er skuffede over ikke at komme videre har det alligevel givet os en tro på, at vi er på rette spor, afslutter Kent Nielsen, der har udtaget følgende 19-mands trup til mandag aftens Superliga-opgør:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4. Lasse Nielsen, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 19 Søren Frederiksen, 20 Henrik Dalsgaard, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 26 Rasmus Thelander, 28 Hallur Hansson, 29 Rolf Toft og 32 Kasper Pedersen

Henrik Dalsgaard sad over søndagens afsluttende træning, mens Rasmus Würtz og Jeppe Curth begge måtte udgå med mindre skavanker.

Kenneth Emil Petersen er fortsat ikke kampklar efter en tåskade, mens Christian Rye, Andreas Bruhn og Jakob Blåbjerg er bortrejst med det danske U/20 ungdomslandshold. 

'