AaB skriver kontrakt med Risgård

AaB skriver kontrakt med Risgård

19. juli 2013 kl. 13:21, af Brian Andersen

AaB og Kasper Risgård har foreløbig lavet aftale til 30. juni 2014.

Den tidligere AaB’er har i den seneste uges tid holdt formen ved lige på anlægget på Hornevej, og nu er parterne blevet enige om at lave en permanent aftale, hvilket glæder AaB’s sportschef Allan Gaarde:

- Kasper er en dygtig, smart og rutineret spiller. Han er stadig en af Superligaens mest målfarlige midtbanespillere, og vores trup bliver med tilgangen af Risgård tilført en ekstra dimension.    

- Vi kender Kasper Risgårds kvaliteter og har gerne villet lave en aftale. At Kasper også har ønsket at optræde for AaB igen, har blandt andet også de kortvarige forhandlinger vist, lyder det fra Allan Gaarde

Kasper Risgård skiftede for fire år siden fra AaB til tysk fodbold og har senest optrådt for Silkeborg I.F. Også han ser frem til samarbejdet:

- Jeg havde andre muligheder, men AaB er min hjerteklub, og det er et stort ønske, der nu er blevet opfyldt.

- Jeg glæder mig helt vildt til igen at trække trøjen over hovedet, og jeg kan næsten ikke vente med igen at løbe ind på Nordjyske Arena som AaB-spiller, siger Kasper Risgård.

Kasper Risgård, der er noteret for 155 officielle kampe og 22 mål for AaB, er blevet tildelt trøjenummer 21, som han også bar, inden han forlod AaB.

Risgård kan få comeback i den rød-hvide trøje, når AaB søndag aften i Superligaens sæsonpremiere spiller storkamp på Nordjyske Arena mod de forsvarende mestre fra FC København. 

Relaterede nyheder:

  • Tilføj AaB's kampe til din kalender

    Add to calendarAaB A/S
Hornevej 2
9220 Aalborg Øst

Telefon: +45 96 35 59 00
Fax: +45 96 35 59 10
Email: aab@aab-as.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 9.00 - 16.00
Fredag: 9.00 - 15.00

aabsport.dk bruger cookies til statistik. Når du bevæger dig videre, accepterer du vores brug af cookies.  Luk | Læs mere