AaB-reserver åbnede med remis

30. juli 2013 kl. 14:21

Faktisk producerede AaB også chancer til at vinde kampen, men med en udligning dybt inde i dommerens tillægstid var slutfacit en fair udgang.

Esbjerg2AaB havde i indledningen gode tilbud til Lukas Spalvis, mens også Anders Due og Kenneth Emil Petersen forsøgte sig.

Betingelserne blev imidlertid væsentligt forandret i det 16. minut, da Patrick Kristensen på mellemhånd rev en silkeborgenser ned og modtog et korrekt rødt kort.

Gæsterne bragte sig herefter i spidsen, da man udnyttede skidt AaB-markering ved et hjørnespark.

AaB fortsatte dog med at skabe chancer, og belønningen kom i det 44. minut, hvor Lukas Spalvis udnyttede oplæg fra Viktor Ahlmann og Rasmus Würtz.

I anden halvleg havde udeholdet de største muligheder, og det ikke uventede føringsmål kom 17 minutter før tid.

Alligevel formåede AaB at komme tilbage og udligne til 2-2, da Kenneth Emil Petersen i luften forlængede til Kasper Pedersen, der rundede målmanden og sendte læderet i et tomt mål.

Næste opgave for AaB er hjemmekampen mod AGF 12. august.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, Pulje Nord, 1. spillerunde
AaB-Silkeborg I.F.  2-2 (1-1)
24. min 0-1, 44. min 1-1 Lukas Spalvis, 73. min 1-2, 90. min 2-2 Kasper Pedersen.
Udvisning AaB: Patrick Kristensen (16).