Würtz igen til rådighed for AaB

3. maj 2013 kl. 13:46

Begge hold har hentet ti point i sine fire seneste kampe, og AaB-cheftræner Kent Nielsen forventer et nyt målrigt opgør i lighed med AaB’s seneste kamp i mandags mod FC FC Midtjylland, som blev slået 3-2.

Kent-ny-4- Vi fik i den seneste spillerunde et godt resultat mod et FCM-hold, der i foråret ellers har præsteret godt. Nu venter så SønderjyskE, der tilsyneladende har fundet formen på det helt rigtige tidspunkt.

- SønderjyskE har ikke mindst via deres effektive offensive omstillinger gjort ondt på modstanderne, og defensivt har de samtidig været svære at kreere chancer imod på det seneste, konstaterer Kent Nielsen.

- For vores eget vedkommende var jeg i den seneste kamp imponeret over, den vilje, saft og kraft, som vi formåede at bringe på en dag, der spillemæssigt ikke var vores bedste. I anden halvleg leverede vi i de kampafgørende faser både vilje og høj kvalitet, hvilket vi skal tage med ind til et opgør, der sagtens igen kan udvikle sig målrigt, mener Kent Nielsen, der efter fredagens afsluttende træningspas har udtaget følgende 20 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 19 Søren Frederiksen, 20 Henrik Dalsgaard, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 26 Rasmus Thelander, 28 Hallur Hansson, 29 Rolf Toft, 30 Kayke og 32 Kasper Pedersen.

Thomas Augustinussen og Jakob Ahlmann er tvivlsomme hos AaB, der har Lasse Nielsen i karantæne.

'