Kent Nielsen forventer underholdende opgør i Herning

28. april 2013 kl. 14:12

Med syv point i de seneste tre kampe indtager AaB med fem spillerunder igen fjerdepladsen i Superligaen, og endnu en succesoplevelse er velkommen, hvis afstanden til eksempelvis morgendagens modstander fra FC Midtjylland skal fastholdes.

Kent og Kuhn - forår 2013- I denne afgørende fase af turneringen er det i sagens natur vigtigt for os enten at udbygge eller bevare føringen til holdene under os, ligesom vi jo også gerne vil holde snor i Randers FC på tredjepladsen, siger Kent Nielsen.

- Vi kommer dog til Herning med respekt for et FC Midtjylland-hold i god form. Ligesom os har de præsteret godt i foråret, og jeg forventer en både underholdende, intens og tempofyldt kamp i morgen aften.

- Både til kamp og træning er vi i øjeblikket positivt påvirket af vores gode resultater, hvorfor vi også har troen på, at vi kan levere endnu en stærk præstation og også har kvaliteterne til at opnå et brugbart resultat i en svær udekamp, lyder det fra Kent Nielsen, der efter søndagens afsluttende træningspas har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Lasse Nielsen, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 19 Søren Frederiksen, 20 Henrik Dalsgaard, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 26 Rasmus Thelander, 28 Hallur Hansson, 29 Rolf Toft og 30 Kayke.

Rasmus Würtz har karantæne, mens truppen i øvrigt er skadesfri.

'