AaB til Odense med optimisme

13. april 2013 kl. 12:48

AaB-cheftræner Kent Nielsen udtaler:

Kent og Kuhn- For at man både individuelt og som hold kan blive ved med at præstere godt, er det naturligvis vigtigt, at de stærke indsatser også udmønter sig i succesoplevelser og i den sidste ende sejre.

- Derfor var det uhyre vigtigt for os at slå Silkeborg efter en række gode kampe, hvor det ikke havde været ufortjent, hvis vi havde hentet flere point.

- Nu gælder det så mod et fysisk stærkt OB-mandskab, der senest opnåede uafgjort hos FC København. Det er vores forventning, at vi bliver part i endnu et tæt opgør, men kan vi forbedre vores effektivitet og fastholde vores spillemæssige niveau imellem de to straffesparksfelter, så har vi også en god chance for at få et brugbart resultat med hjem, siger Kent Nielsen, der efter lørdagens træningspas har udtaget følgende 19 spillere:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Lasse Nielsen, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 19 Søren Frederiksen, 20 Henrik Dalsgaard, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 26 Rasmus Thelander, 29 Rolf Toft og 30 Kayke.

Jeppe Curth er tvivlsom på grund af sygdom i en ellers skadesfri AaB-trup.

'