Talenter fortsætter i Aalborg

18. marts 2013 kl. 13:21

Stor jubel og ekstrem skuffelse. Nordjyske Arena har lagt bane og tribuner til mange store og afgørende fodboldøjeblikke for det danske U/21-landshold, der har haft fast hjemmebane i det nordjyske siden 2007.

Esbjerg11Et samarbejde man er rigtig tilfreds med i både Aalborg og i Dansk Boldspil-Union, og derfor har man valgt at fortsætte det succesfulde parløb også i den kommende EM-kvalifikation frem mod EM-slutrunden i 2015, der starter i efteråret 2013.

- Vi er rigtig glade for, at vi har kunnet forlænge aftalen med Aalborg Kommune. Vi mener, at vi igennem de seneste år har fået skabt en rigtig god hjemmebane for vores U/21-landshold, der udgør nogle af Danmarks største fodboldtalenter.  Vi er samtidig også rigtig glade for både byen og de rammer, der stilles til rådighed for både holdet og de tilskuere, der er til vores landskampe i Aalborg, lyder det fra DBU’s Elitechef John Helt til dbu.dk.

Og Aalborgs borgmester Henning G. Jensen glæder sig til endnu en sæson med landsholdsfodbold i Aalborg:

- Nordjyske Arena har været U/21-landsholdets hjemmebane siden 2007, og jeg er rigtig glad for, at vi har forlænget aftalen til og med 2014, for kampene har bragt rigtig mange fodboldoplevelser til byen og endnu flere er nu på vej.

- I forbindelse med U/21-kampene inviterer vi familier, skoler, institutioner og klubber til fodbold på Nordjyske Arena, hvor vi samarbejder med DBU om at skabe en festlig ramme omkring kampene, blandt andet med en fanzone. Jeg glæder mig rigtig meget til, at vi tager hul på endnu en omgang fodbold på højt niveau her i Aalborg, siger Henning G. Jensen.

U/21-landsholdets næste opgaver er to venskabskampe mod Frankrig i Frankrig den 21. marts og mod Norge i Viborg den 25. marts. Den første EM-kvalifikationskamp på hjemmebane spilles den 6. september på Nordjyske Arena mod Andorra, men Danmark åbner EM-kvalifikationen ude mod Estland allerede den 9. juni.

Udover Andorra er Danmark i Gruppe 2 med Rusland, Slovenien, Bulgarien og Estland.

Til testkampene mod Frankrig og Norge har AaB fået udtaget Nicolaj Thomsen.

(Kilde: dbu.dk).

'