Patrick Kristensen i AaB til 2016

13. marts 2013 kl. 12:34

Patrick Kristensen kom til AaB som drengespiller fra samarbejdsklubben Storvorde og debuterede på klubbens bedste mandskab som 18-årig i oktober 2005.

Patrick Kristensen1AaB-direktør Lynge Jakobsen glæder sig over forlængelsen:

- Patrick er en intelligent og teknisk dygtig fodboldspiller og enhver træners drøm, fordi han magter næsten alle pladser på banen.

- Samtidig er han en god fyr, der altid er en værdig repræsentant for AaB, og Patrick har udviklet sig til at være en uhyre vigtig spiller i vores trup, siger Lynge Jakobsen.

For 25-årige Patrick Kristensen har det hele tiden været førsteprioritet at forlænge aftalen med AaB:

- AaB er min klub, og der jeg helst vil være. Vi har i øjeblikket gang i et særdeles spændende projekt med mange talenter og spillere af egen avl.

- Alt dette vil jeg gerne være en del af. Vi har spillet godt i denne sæson og også præsteret gode resultater, og forhåbentlig kan vi udvikle det endnu mere, så AaB for alvor kommer tilbage i toppen af dansk fodbold, siger Patrick Kristensen.    

Patrick Kristensen står foreløbig noteret for 184 officielle kampe og ni scoringer for Hele Nordjyllands Hold, ligesom det tidligere i karrieren blev til 18 U-landskampe for Danmark.

'