AaB-truppen mod Esbjerg

31. marts 2013 kl. 15:08

AaB har ikke formået at besejre Esbjerg i de seneste ni Superliga-kampe eller siden november 2008. Senest sluttede det 9. marts målløst på Nordjyske Arena.

Esbjerg10- Esbjerg er blevet stærkere og stærkere som sæsonen er skredet frem, og særligt har de været dygtige til at forsvare sig, siger AaB’s cheftræner Kent Nielsen og tilføjer:

- De spiller med fin struktur og optræder med masser af energi, ligesom de er gode i deres omstillinger, så der venter os en spændende udfordring i morgen.

- For vores vedkommende skal vi forsøge at genfinde de spillemæssige takter fra første halvleg i torsdags mod AC Horsens, hvor vi med kreativitet og bevægelighed fik skabt mange muligheder. Defensivt skal vi med omtanke forsøge at lukke Esbjerg ned på samme vis, som vi gjorde, da vi mødtes i Aalborg for tre uger siden, lyder recepten fra Kent Nielsen, der har udtaget følgende 18 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Lasse Nielsen, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Anders Due, 9 Thomas Augustinussen, 10 Jeppe Curth, 11 Nicklas Helenius, 14 Mathias Wichmann, 17 Kasper Kusk, 19 Søren Frederiksen, 20 Henrik Dalsgaard, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 28 Hallur Hansson, 29 Rolf Toft og 32 Kasper Pedersen.

Rasmus Würtz har karantæne.

'