Augustinussen ny AaB-anfører

19. februar 2012 kl. 11:30

Thomas Augustinussen får dermed igen anførerbindet, som den nu 30-årige spiller bar i sæsonen 2008/2009, inden han blev solgt til FC Red Bull Salzburg i Østrig.

16-2-2Kent Nielsen udtaler til aabsport.dk:

- Det gik meget hurtigt, da Kjetil i januar skiftede til IFK Göteborg, og på trods af at ”Augo” også umiddelbart var den, der lyste klarest som ny anfører, så havde jeg behov for at tænke den nye situation igennem.

- Selvom andre også kan varetage hvervet, så er ”Augo” det naturlige valg til at efterfølge en dygtig anfører som Kjetil. ”Augo” fylder meget i vores trup, og så har han en fin balance mellem sin professionalisme og vindermentalitet kombineret med sit humør, sin humor og sine generelle sociale kompetencer, siger Kent Nielsen.  

Thomas Augustinussen er stolt over igen at have kaptajn-rollen i AaB.

- Det er en kæmpe ære at være anfører for AaB, og noget jeg altid har drømt om. Og jeg er selvfølgelig glad for, at Kent har peget på mig.

- Jeg har tidligere haft den vigtige rolle, og håber, at jeg kan udfylde den på samme vis som dengang som bindeled mellem cheftræneren og spillerne. Vi har en god gruppe med mange unge spillere, så det er naturligvis vigtigt, at vi få gamle spillere tager ansvar, siger Thomas Augustinussen.  

Thomas Augustinussen er foreløbig noteret for 314 officielle kampe og 41 mål for AaB.

'