AaB-generalprøve lørdag

24. februar 2012 kl. 14:13

For AaB er der således tale om generalprøve inden forårspremieren på Hele Nordjyllands Hjemmebane 4. marts.

Cheftræner Kent Nielsen ser frem til mødet med svenskerne.

- Vi er glade for, at den første turneringskamp nærmer sig, men vi forsøger at bevare fokus, så vi kan levere en fin præstation i morgen.

- Ligeledes er vi glade for, at vi skal spille på stadion og mod en fin modstander, konstaterer Kent Nielsen over for aabsport.dk.

- Vores kamp mod Djurgården kommer sikkert til at minde om den mod GAIS, hvilket vil sige, at vi møder et hold med en god organisation, kompakthed og en god fysik.

- Derfor skal vi lykkes med vores kombinationsspil og komme til chancer, så vi ikke bliver straffet på omstillinger, dom Djurgården er dygtige til.

- I forhold til GAIS-kampen skal vi dog også forsøge at være mere direkte i vores spil, og generelt skal vi tage et step, siger Kent Nielsen.        

Givet er det, at Kasper Bøgelund med en overbelastet akillessene og en sygdomsramt Jakob Ahlmann ikke spiller lørdag. Begge spillere formodes dog at være aktuelle til næste weekends Superliga-brag mod FC København.

Lørdagens opgør mod AaB’s tidligere cheftræner Magnus Pehrsson og Djurgårdens I.F. sættes i gang kl. 13.00, og der er gratis entre på A. Enggaard-tribunen (syd) via indgang 9 og indgang 10, som er åbne fra kl. 12.00.

'