Sylvestr foran AaB-debut

18. februar 2017 kl. 15:14

Ligeledes står cheftræner Morten Wieghorst i morgen for første gang i spidsen for AaB i et gældende opgør.

MW9- Vi glæder os enormt til at komme i gang for alvor, og i dag havde vi ved vores afsluttende træning besøg af en del fans, der viste deres opbakning, hvilket betyder meget for os alle sammen, fastslår Morten Wieghorst. (Se TV-indslag her).

- Det var et super initiativ, som er med til at give både spillere og stab en ansvarsfornemmelse, og vi håber, at mange vil tage turen til Aarhus og støtte os i morgen.

- Den første kamp i hver halvsæson er altid speciel, og vi står over for en svær udekamp, hvor det givetvis bliver tæt og små detaljer eller fejl, der vil afgøre udfaldet, påpeger Morten Wieghorst.

- Vi er forberedte på flere scenarier, og det kan sagtens blive en fysisk affære, men den del er vi også klar til. Vi er parate til at yde maksimalt på de givne præmisser, så vi kan få et godt afsæt i turneringen, slutter Morten Wieghorst, der efter lørdagens træningspas har udtaget følgende 20 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 8 Rasmus Würtz, 9 Jannik Pohl, 11 Jakub Sylvestr, 14 Casper Sloth, 16 Magnus Christensen, 18 Rasmus Thellufsen, 20 Marco Meilinger, 22 Ivan Lucic, 24 Morten Rokkedal, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 27 Oliver Abildgaard, 29 Sebastian Grønning, 31 Joakim Mæhle og 33 Bardhec Bytyqi.

Thomas Enevoldsen spiller for reserveholdet mandag, mens Edison Flores, Kasper Pedersen og Kasper Risgård er ukampdygtige. Ligeledes ses der bort fra Christian Bassogog qua de øjeblikkelige forhandlinger om et skifte til en udenlandsk klub.

AaB optræder søndag i sin velgørenhedstrøje for Hele Nordjyllands Håndsrækning. Læs mere om dette her.

'