AaB støtter "Fra sport til job" søndag

20. februar 2017 kl. 21:45

AaB har siden foråret 2015 doneret én krone pr. fremmødt tilskuer til klubbens Alka Superligahjemmekampe på Aalborg Stadion til et godt formål, hvilket indtil videre er kommet flere projekter og foreninger i Region Nordjylland til gode.

generelt1Herudover donerer AaB sammen med hummel og Spar Nord via sin velgørenhedstrøje 100 kr. pr. solgt trøje til endnu et godt formål.

Fodbolden og AaB spiller således en aktiv rolle, når det gælder om at hjælpe mennesker fremad mod en ny og bedre tilværelse, og derfor har Superligaens hovedsponsor Alka og samtlige Superligaklubber besluttet at gå sammen og oprette en Alka Superliga CSR pulje, der bakker op om forskellige sociale indsatser rundt om i landet.

Alka Superliga CSR initiativet skal styrke det, som klubberne gør godt, eller som klubberne vil satse på i fremtiden. Det er projekter, der allerede er integreret i klubbens arbejde og drives af dedikerede medarbejdere eller frivillige i klubberne. Med støtte fra Alka Superliga CSR puljen vil der fremadrettet kunne gøres endnu mere, og projekterne nå endnu længere ud.

- Det er et positivt tiltag, som Alka har skudt i gang, og for vores understøtter det blot vores egne projekter omkring Hele Nordjyllands Håndsrækning. Specifikt betyder det, at 1 krone pr. tilskuer til søndagens kamp mod Silkeborg I.F., sammen med tilskuddet fra Alka, vil gå til projektet ”Fra sport til job”, som drives af vores moderklub AaB af 1885 i samarbejde med Aalborg Kommune, udtaler administrerende direktør i AaB Stephan Schors.

Projektet har til formål at få primært unge borgere fra Aalborg Øst med en indvandrerbaggrund i bedre kontakt med arbejdsmarkedet og uddannelsessystemet.

Således har man via projektet årligt hjulpet i gennemsnit 50 personer videre til almindelige job, fritidsjob, elevpladser og på uddannelse.

Alka Superliga CSR puljen indsamler midler på forskellig vis. Alkas Superliga-sponsorat bidrager med 250.000 kroner, som fordeles blandt ligaens 14 klubber og kanaliseres videre til de udvalgte sociale indsatser. Herudover har alle Alka Superliga klubberne hver især udvalgt én kamp i sæsonen, hvor der indsamles midler til Alka Superliga CSR puljen, hvilket i AaB’s tilfælde sker i forbindelse med søndagens opgør mod Silkeborg I.F.

Køb i forsalg din billet til søndagens spændende dyst på Aalborg Stadion her.

'