Carsten Christensen forlader AaB

4. januar 2017 kl. 09:18

Den 30-årige målmand, der i sommeren 2011 skiftede til AaB fra FC Fredericia, er således ikke med, når AaB’s Superligatrup i dag indleder træningen efter vinterpausen.

Rio8AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Carsten har henover de seneste uger holdt os orienteret om sine overvejelser, sin konklusion og dermed også sit ønske om at stoppe et år før udløbet af sin kontrakt, hvilket vi respekterer og derfor har valgt at efterkomme.

- På banen har Carsten leveret optimalt, hver gang han har fået chancen for at bevise sit værd, og i hverdagen har han konsekvent bidraget til at højne vores træningskultur, ligesom hans venlige, optimistiske, loyale og ihærdige personlighed vil blive savnet i dagligdagen.

- Vi ønsker Carsten al mulig held og lykke fremover, og han vil altid være velkommen på Hornevej, hvor vi allerede er godt i gang med at finde en erstatning, siger Allan Gaarde.

Det er efter grundige overvejelser, at Carsten Christensen nu vil hellige sig sin familie og sin virksomhed til fordel for sin professionelle fodboldkarriere:

- Jeg har haft nogle rigtig gode år i AaB, og det er med vemod, jeg siger farvel. Jeg har nydt tilværelsen som fodboldspiller og er stolt af, at min drengedrøm om at leve af fodbolden gik i opfyldelse.

- På trods af at jeg ikke har fået det antal førsteholdskampe, som jeg havde håbet på, da jeg tog til AaB, vil jeg se tilbage på min tid i klubben med stor glæde og stolthed over at have repræsenteret en af de største klubber i Danmark og at have været en del af det hold, som vandt The Double i 2014, lyder det fra Carsten Christensen.

- Jeg føler, tiden er inde til at sige farvel til fodbolden. Jeg er kommet til et punkt i livet, hvor der er andre steder, jeg gør en større forskel. Som fodboldspiller har man meget fritid, men det er ikke det samme som frihed, og efter lange overvejelser og snakke med familien er jeg nået hertil.

- Når et kapitel stopper, starter der heldigvis altid et nyt, og jeg vil i fremtiden bruge tiden sammen med familien og på at opbygge min virksomhed, Byg Med Design, hvor jeg med uddannelsen som tømrer og bygningskonstruktør vil projektere og rådgive omkring byggeri, fortæller Carsten Christensen.

- En stor tak skal lyde til Allan Gaarde og AaB for forståelsen omkring min beslutning og måden, den er blevet håndteret på. Til sidst vil jeg sende en tak til alle i og omkring klubben for en fantastisk tid sammen. Jeg vil altid følge AaB tæt, ligesom min familie og jeg også bliver boende i Aalborg, hvor vi virkelig er faldet til, slutter Carsten Christensen.

Carsten Christensen opnåede otte officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold.

'