Enevoldsen gennem vellykket operation

29. december 2016 kl. 14:54

I løbet af efteråret har AaB-angriberen Thomas Enevoldsen været sat tilbage af først et springerknæ og derefter følgesmerter i knæet.

Efter en vellykket operation håber Enevoldsen nu at komme problemerne helt til livs.

- Det er ikke noget større indgreb, men blot noget arvæv, som jeg har fået fjernet omkring minisken, da det har været med til at give problemer i knæet. Forhåbentlig kan operationen være med til at gøre knæet helt smertefrit, så jeg igen kan give 100 procent og vise det niveau, som jeg ved, at jeg har. I løbet af efteråret har jeg kun været på 80 procent meget af tiden, fordi jeg skulle spares til træningerne i håbet om, at jeg kunne komme af med de smerter, der var, siger Thomas Enevoldsen til aabsport.dk.

Enevoldsen håber på at kunne komme hurtigt tilbage på træningsbanen i det nye år.

- Hvis alt går vel, kan jeg begynde at være med i træningen på vores træningslejr. Det så bedre ud med knæet, da jeg blev åbnet op, end det havde gjort på scanningerne, så det er positivt. Fra i morgen kan jeg begynde at støtte på det igen, og så håber jeg på en hurtig genoptræning. Jeg vil kæmpe for at blive klar igen til træningslejren, siger Thomas Enevoldsen til aabsport.dk.

AaB drager på træningslejr i Portugal den 29. januar.

'