Mæhle på kontrakt til 2020

15. november 2016 kl. 10:30

Joakim Mæhle, der som 12-årig skiftede til AaB fra samarbejdsklubben Østervrå I.F., blev i sommer sammen med fem holdkammerater fra sidste sæsons bronze-U/19 Ligahold rykket op i Superligatruppen, hvor den alsidige spiller allerede i sine første måneder har formået at gribe chancen.

Mæhle 2AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Joakim Mæhle er et produkt af vores dygtige talentarbejde i både AaB og i vores cirka 120 samarbejdsklubber, og det har været imponerende at følge, hvor hurtigt han har formået at løfte sin udvikling til Superliganiveau.

- Også i sit sidste år som ungdomsspiller var ”Joa” en af dem, der trådte særligt frem, og han er så at sige kommet fra baghjul med nærmest kometlignende hastighed, siger Allan Gaarde og tilføjer:

- Mæhle er både hurtig og indeholder en kæmpe motor, ligesom han også har fysik, fighteregenskaber og fin teknik. Herudover er han en sympatisk og fornuftig ung mand, der målrettet vil fortsætte sit fokus på at dygtiggøre sig.

Foreløbig er det blevet til 11 officielle kampe og en enkelt scoring for Joakim Mæhle, der endnu ikke har været udtaget til et dansk U-landshold.

- Jeg er fantastisk glad for forlænge aftalen med den klub, som jeg allerhelst vil spille i, siger Joakim Mæhle.

- Det giver ro, men samtidig er jeg meget bevidst om, at det er nu, at det hårde arbejde starter, og jeg vil selvfølgelig gøre alt for at forsøge at beholde min plads på holdet, selvom der er hård kamp om at spille.

- Det er gået langt hurtigere for mig end forventet, og jeg er glad for, at Lars (Søndergaard, AaB’s cheftræner, red.) har turde give mig chancen, og nu handler det personligt om at fortsætte min udvikling og være med til at tage ansvar, så vi som hold igen begynder at hente sejre, påpeger Joakim Mæhle.

16 ud af 24 spillere – altså to tredjedele – i AaB’s Superligatrup har spillet ungdomsfodbold for Hele Nordjyllands Hold, der fredag aften tager imod FC København på Nordjyske Arena.

Køb i forsalg din billet til fredag aftens opgør på Nordjyske Arena mod FC København her.

'