U/17 storsejrede mod FC Midtjylland

24. oktober 2016 kl. 10:35

U/19: 1-2 mod FC Midtjylland

Lørdag spillede U/19 hjemme mod FC Midtjylland, og her skulle holdet forsøge at rejse sig efter nederlaget mod Esbjerg to uger forinden.

Mads Stefansen

Det gæstende hold fik den bedste start på opgøret med højt pres og en del chancer i løbet af det første kvarter. Godt målmandsspil af Nicolaj Jørgensen holdt AaB inde i kampen, og hjemmeholdet fik bedre fat i kampen.

Marco Ramkilde havde først et skud på træværket, og efter knap en halv times spil bragte Mads Stefansen (billedet) AaB foran, da han efter et par hurtige træk krøllede bolden op i fjerneste hjørne. Føringen holdt dog kun kort, da gæsterne fik udlignet tre minutter efter.

I anden halvleg var bolden mest på fødderne af gæsterne, som også fik bragt sig foran efter en flot solotur.

Anders Harpøth Østergaard var før slutfløjt tæt på at sende en udligning i mål ved et hjørnespark, men bolden gik forbi, og det endte derfor 1-2 på Hornevej.

Cheftræner for AaB U/19 Liga, Lars Stensgaard, siger efter kampen:

- Det var en kamp med mange chancer til begge sider, og generelt var det en god kamp fra vores side med blikket rettet på opgøret mod Esbjerg senest. Det var en god holdindsats, og vi viste, at vi var klar fra start, hvilket vi ikke så ud til at være sidste gang. Derfor er der en del at tage med fra kampen på den front.

Næste opgør for holdet er hjemme mod Silkeborg lørdag den 5. november kl. 12.00.

 

U/17: 5-0 over FC Midtjylland

Efter U/19-opgøret mod FC Midtjylland var det U/17-holdets tur til at dyste mod samme modstander hjemme på Hornevej.

Søren-Tengstedt

Det skulle vise sig at være et opgør, hvor det hele lykkedes for det unge AaB-mandskab. Allerede efter få minutter fik værterne den bedst tænkelige start, da Søran Tengstedt (billedet) bankede en nedfaldsbold i mål efter et hjørnespark.

Ti minutter efter blev det til 2-0 ved Anders Bærtelsen, der satte sin anden sæsonscoring ind med hovedet ved et hjørnespark.

Inden pausen blev det også til 3-0. Søren Tengstedt satte sin anden scoring ind, da han fra kanten af feltet og presset af to mand fik sendt bolden op i nærmeste målhjørne.

Mikkel Kaufmann meldte sig også på banen med en scoring til 4-0, da han efter lidt bandespil kom alene igennem og sendte bolden op i nettaget.

Efter 63 minutter lukkede Søren Tengstedt kampen, da han satte sidste fod på et flot angreb og dermed fuldendte sit hattrick med målet til 5-0. Dermed blev det til tredje sejr i træk for U/17-holdet.

- Vi rammer et niveau i kampen, som bliver relativt svært at tangere. Det er selvfølgelig noget, som vi stræber efter og skal forsøge at gøre endnu bedre, men alle spiller op til deres bedste. Det er rart for os at se, hvor højt et niveau vi kan nå, når alle mand er fuldt fokuserede, og det giver forhåbninger og forstrøstning, at vi kan tage en sejr med mange lange og rigtig gode perioder i kampen. Vi skal dog fortsat være ydmyge, da alle hold kan vinde i denne række, hvis man ikke er 100 procent klar til kamp, siger cheftræner Adam Harell efter kampen.

Holdet møder Silkeborg hjemme lørdag den 5. november kl. 14.15 i den næste kamp i U/17 Ligaen.

 

DS: 4-1 over Vatanspor

Danmarksserien mødte lørdag Vatanspor på udebane, og her blev det til en sejr på 4-1, der sikrer holdet en foreløbig fjerdeplads i tabellen.

Første halvleg bød på masser af chancer til AaB, men målene udeblev. De kom til gengæld i anden halvleg, hvor Michael Stokbro efter ti minutters spil tog det første spadestik til sejren med sin scoring til 0-1.

Herefter blev kampen mere eller mindre lukket i løbet af et kvarter, hvor yderligere tre scoringer bragte AaB foran med fire mål. Først var det Oliver Abildgaard, der med et flot mål gjorde det til 0-2. Derefter var Michael Stokbro igen skarp foran kassen og gjorde det til 0-3. Kantspillerens 12. mål i 11 kampe.

Til sidst scorede Morten Thomsen sit niende sæsonmål og det fjerde AaB-mål i kampen, inden værterne fik reduceret til slutresultatet 1-4.

- Det var en rigtig god præstation, og det var det bedste, vi spillemæssigt har vist i dette efterår. En god holdpræstation krydret med individuel klasse. Vi skal dog holde nullet, og vi kunne have vundet med mere, hvis vi havde været mere effektive foran mål. Alt i alt dog en rigtig god præstation, som bringer os tilbage på sporet, siger cheftræner Kenneth Cortsen til aabsport.dk.

Holdet skal i aktion igen på lørdag kl. 13.00, hvor Lystrup I.F. gæster anlægget på Hornevej.

'