Ahlmann tilbage i AaB-truppen

15. oktober 2016 kl. 12:35

Senest Hele Nordjyllands Hold var i aktion i Alka Superligaen blev det til et snævert 1-0 nederlag til SønderjyskE.

- Det var pokkers ærgerligt at resultatet ikke gik vores vej, selvom vi mener vi havde fortjent en bedre skæbne. Der er dog bestemt flere ting vi tager med fra kampen mod SønderjyskE.

Ahlmann_hummel1- Vi løste flere ting godt med bolden og fik også lagt et fornuftigt pres, ligesom vi med en kompakt defensiv havde nogenlunde styr på dem, selvom det naturligvis stadig kan udvikles, så vi bliver endnu farligere på den sidste del af banen, lyder det fra AaB’s cheftræner Lars Søndergaard efter lørdagens afsluttende træning på Hornevej.

Søndag gælder det så FC Midtjylland, et opgør som Lars Søndergaard på forhånd vurderer således:

- Det er en svær udekamp der venter os, men samtidig har vi også set, at alle kan slå alle i Alka Superligaen. Det kommer an på dagsformen hvordan udfaldet af kampen bliver.

- Vi forventer, at FC Midtjylland vil være meget aggressive og direkte i deres spil, og ligesom SønderjyskE er de stærke på standardsituationerne, så det skal vi have styr på, hvilket vi bedst gør ved at holde fast i bolden.

- Vi vil gerne i perioder styre kampen, hvilket kan give os gode muligheder for at få et godt resultat med derfra, lyder det afsluttende fra Lars Søndergaard, der har udtaget følgende 19-mands trup til opgøret:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 8 Rasmus Würtz, 9 Jannik Pohl, 10 Edison Flores, 14 Casper Sloth, 16 Magnus Christensen, 17 Christian Bassogog, 18 Rasmus Thellufsen, 20 Marco Meilinger, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 31 Joakim Mæhle og 32 Kasper Pedersen.

Sebastian Grønning er ude med et overrevet ledbånd i anklen, mens Thomas Enevoldsen fortsat døjer med symptomer på springerknæ.

Søndagens opgør spilles kl. 18.00 på MCH Arena i Herning.

'