DS tabte mod Holstebro

26. september 2016 kl. 10:24

Hjemme på Hornevej kom AaB under pres fra start, og det endte med at blive et nederlag med samme cifre, som holdet havde vundet med weekenden inden, nemlig 5-1.

Andreas Bj+©rnager

Gæsterne kom i starten af kampen foran på en friløber, der opstod som følge af et udspark, som fuldstændigt overrumplede AaB-forsvaret.

I de sidste minutter op til pausen kom gæsterne både på 0-2 og 0-3, og AaB’erne havde derfor et svært udgangspunkt til anden halvleg.

Da de to hold kom på banen igen efter pausen var hjemmeholdet bedre med og virkede opsat på at revanchere spillet fra første halvleg, men alligevel var det gæsterne, der fik bragt sig yderligere foran på et langskud, som Anders Jensen i AaB-målet ikke kunne holde.

Kort efter reducerede U/19 Ligaspiller Andreas Bjørnager (billedet) et flot mål, da han fra kanten af feltet sendte bolden op i hjørnet med en følt afslutning.

Gæsterne fik bragt sig yderligere foran inden slutfløjt, og dermed endte der med at stå 1-5 på tavlen ved slutfløjt.

- Vi havde en kollektiv off day mod et hold, der ikke er fire mål bedre end os. Det var dog et fuldt fortjent nederlag på dagen. VI må sige, at mentaliteten ikke var på plads, selvom vi kom til kampen med en 5-1-sejr i bagagen og inden dette opgør kun havde tabt en enkelt kamp i sæsonen.

- Det var en kamp, hvor motivationen burde have været i top med tanke på, at en sejr ville kunne have bragt os i en rigtig god position i tabellen. Vi må nu fokusere på at komme tilbage på sporet og tage én kamp af gangen, siger cheftræner Kenneth Cortsen til aabsport.dk.

Næste kamp for DS-holdet er lørdag den 1. oktober kl. 13.00, hvor det gælder Randers Freja på udebane.

'