Den jyske klassiker venter søndag

22. august 2016 kl. 14:14

Syvende spillerunde i Alka Superligaen er derby-runde, hvor ærkerivaler mødes på grønsværen i alle kampe. Brøndby mod FCK, FC Midtjylland mod Viborg, og ikke mindst AaB mod AGF.

En kamp der muligvis ikke er fyldt med samme følelser som de førnævnte kampe, men til gengæld er en ægte klassiker mellem Jyllands to største traditionsklubber.

AGF-Aa B,-1930-1933AaB og AGF mødtes første gang i Danmarksturneringen i 1930 og siden er det blevet til hele 128 opgør mellem de to hold, samt en række pokalkampe. Foto fra en de allerførste indbyrdes opgør i 1930'erne ses her.

Fælles for kampene er, at der ofte har været mesterskaber, pokalfinaler og afgørende point på spil.

Det så man senest i forårets semifinaler i DBU Pokalen, hvor flere end 21.000 tilskuere overværede de to kampe og var med til at skabe en flot og intens ramme om kampene.

Et klassisk opgør som dette fortjener derfor en særlig kulisse og AaB håber, at rigtig mange nordjyder vil møde op til søndagens opgør på Nordjyske Arena og støtte Hele Nordjyllands Hold til sejr mod AGF.

Billetter til søndagens kamp kan du købe via dette link.

AaB donerer 1 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Nordjyske Arena til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i efteråret 2016 går ubeskåret til Broen Aalborg, som efter efterårets tre første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 19.834 kr. 

Fanfest før kampen

I forbindelse med kampen vil der fra kl. 15.00 og frem til kampstart være fanfest foran Weber Tribunen på Nordjyske Arena med blandt andet:

-      Halv pris på øl og sodavand frem til kampstart

-      Opstillet telt med live musik og interviews med relevante personer

-      Faxe Kondi fancan – scor en præmie

-      Besøg af AaB’s maskot Theodor

-      Ansigtsmaling

Vind billetter til den jyske klassiker

Hele denne uge kan du hver dag på AaB’s officielle Facebook-side vinde billetter til søndagens opgør i samarbejde med Faxe Kondi og hummel.

Klik ind og følg Facebook-siden her og følg med i nyhedsstrømmen for at deltage i konkurrencen.

'