AaB tæt på skadesfri trup

30. august 2016 kl. 16:24

Flere spillere i AaB’s Alka Superliga-trup har på det seneste døjet med skader af forskellig art, men ifølge cheftræner Lars Søndergaard giver landskampspausen plads til at få bugt med diverse småting, så alle spillere igen vil kunne træne med fra næste uge.

Risgård-AGF-28.8

- Vi har på nuværende tidspunkt ikke nogen alvorlige skader i truppen, men der har været nogle belastningsskader, forstrækninger og lidt knæproblemer. På grund af landskampspausen er der ikke kamp i weekenden, og derfor har vi valgt at tage nogle spillere ud af træningen, så de kan komme helt ovenpå efter de mindre skavanker, siger Lars Søndergaard til aabsport.dk.

De spillere, som på det seneste har været ramt på skadessiden, tæller Jannik Pohl, Oliver Abildgaard, Patrick Kristensen, Thomas Enevoldsen, Frederik Børsting, Kasper Risgård og Morten Rokkedal. De vil den kommende uges tid løbende blive fuldt indlemmet i den almindelige træning.

- Jannik Pohl, Oliver Abildgaard og Patrick Kristensen har alle været inde og ude af træningen, men vil fra i morgen træne med igen på normal vis. Thomas Enevoldsen har været neddoseret og har ikke trænet med den øvrige trup i denne uge. Han forventes at kunne starte med at træne med resten af holdet på fuldt blus i næste uge.

- Frederik Børsting har døjet en smule med knæet og Kasper Risgård blev lidt spændt op i låret i kampen mod AGF. Begge bliver holdt på skånekost og vil efter planen stille og roligt blive sluset ind i træningen i næste uge. Det samme gælder Morten Rokkedal, der har haft et lille vrid omkring lysken på det seneste, siger Lars Søndergaard til aabsport.dk.

Cheftræneren er overordnet set tilfreds med skadessituationen på nuværende tidspunkt.

- Lige nu og her ser det positivt ud, når alle kan deltage i træningen igen fra næste uge, og det er fint, at vi nu får mulighed for at tage nogle spillere ud og forhåbentlig få bugt med det hele. Vi ved dog, hvor hurtigt det kan gå den anden vej, og der vil altid være nogle småting, men det ser fornuftigt ud lige nu, siger Lars Søndergaard til aabsport.dk.

Næste kamp for Hele Nordjyllands Hold er lokalopgøret mod Nørresundby FB i DBU Pokalens anden runde. En kamp der spilles på Lindholm Høje Stadion i Nørresundby onsdag i næste uge med kampstart kl. 17.30.

'