U/16 Elite jysk mester

3. juli 2016 kl. 12:00

Finalekampen mellem AaB og FC Aarhus blev spillet på Vellev Stadion i Ulstrup ved Randers. Modstanderne fra FC Aarhus viste deres fysiske styrke i kampen, men AaB-drengene stod imod og dominerede gennem størstedelen af kampen.

image001

Efter 14 minutters spil kom AaB foran med 1-0 på et mål scoret af Søren Fjordbak, og det blev den eneste scoring i første halvleg.

I anden halvleg øgede Nikolaj Frederiksen til 2-0 efter 50 minutter, inden Jonatan Flindt fem minutter efter kunne gøre det til 3-0.

FC Aarhus fik kæmpet sig tilbage i opgøret, og først reducerede de til 3-1 i det 65. minut. Dernæst kom spændingen for alvor tilbage i kampen med en reducering til 3-2 ni minutter efter.

AaB-drengenes føring holdt dog hjem, og de kunne derefter modtage hæderen som jyske mestre efter at have gået ubesejret gennem forårets kampe. Et flot punktum af drengene efter en god sæson, hvor både holdet og den enkelte spiller har udviklet sig stærkt.