8-1 i reserve-målfest

25. juli 2016 kl. 15:52

AaB’s sølvvindere fra sidste sæson i Reserveholdsturneringen tog mandag hul på den nye sæson på CASA Arena mod AC Horsens.

Hele Nordjyllands Hold sad på kampen fra start, og efter et lille kvarter blev der åbnet op for ballet, da Thomas Enevoldsens afslutning ramte målmanden, hvorefter en uheldig AC Horsens-forsvarer havde sidste berøring, før bolden endte i netmaskerne til 0-1.

Kort efter blev det også til 0-2, Sebastian Grønning på listig vis sprang over bolden efter et indlæg fra Rasmus Thellufsen, og Thomas Enevoldsen kunne fordoble AaB-føringen.

Det skulle også blive 0-3, da Rasmus Thellufsen sendte en god bold i dybden, og Thomas Enevoldsen sparkede bolden fint ind i det lange hjørne.

Det var et AaB-mandskab i målhumør, og efter en halv time blev det til endnu en scoring. Sebastian Grønning fik sendt bolden i kassen efter et hjørnespark, og AaB førte med fire.

Inden pausen blev det også til en føring på først fem og så seks mål, da Thomas Enevoldsen hakkede bolden ind fra kanten af feltet, mens Sebastian Grønning tog sig af en nedfaldsbold i feltet og sikrede tenniscifre inden pausen.

Foran med seks fra anden halvlegs start var det et mindre fokuseret AaB-mandskab, der lod AC Horsens komme lidt med i kampen igen. Værterne kom med fornyet energi og bød til med et par omstillinger. Et kvarter inde i halvlegen udmøntede det sig i en reducering til 1-6.

Scoringen fik sat gang i AaB’erne igen, og der var igen meget spil mod modstandernes mål. Marco Ramkilde og Jakob Ahlmann stod for en scoring hver, og derfor kunne AaB’s reservehold trække sig sejrrigt fra opgøret med 8-1 i nordjysk favør.

Assitenttræner Jacob Friis var godt tilfreds med den overbevisende sejr:

- Det var en kamp, vi sad på fra start, og vi var et bedre hold. Vi var meget på bolden og var samtidig rigtig farlige med mange gode offensive aktioner hele kampen igennem. Vi gjorde et godt stykke arbejde på kampens betingelser, og på trods af at vi havde svært ved at holde dampen oppe i starten af anden halvleg, så vinder vi begge halvlege, og vi fortsætter med at have kvalitet i offensiven.

- Der var mange gode indsatser hele vejen rundt, og der er ikke meget at være utilfreds med fra kampen i dag. Nu er vi ligesom i gang, siger Jacob Friis til aabsport.dk.

AaB-reserverne spiller næste opgør mod Randers FC på udebane tirsdag den 16. august kl. 14.00.

Matchfacts – Reserveholdsturneringen, 1. spillerunde
AC Horsens-AaB 1-8 (0-6)
14. min 0-1 (selvmål)
18. min 0-2 Thomas Enevoldsen
22. min 0-3 Thomas Enevoldsen
30. min 0-4 Sebastian Grønning
40. min 0-5 Thomas Enevoldsen
43. min 0-6 Sebastian Grønning
60. min 1-6
69. min 1-7 Marco Ramkilde
75. min 1-8 Jakob Ahlmann