U/17 Ligaholdet fem minutter fra bronze

13. juni 2016 kl. 11:57

AaB kunne dog glæde sig over, at have spillet uafgjort begge gange mod det suveræne FCK-hold, men skuffelsen over at misse bronzemedaljerne var alligevel stor.

400-500 tilskuere overværede lørdagens spændende dyst på Hornevej, hvor udeholdet startede bedst, mens AaB med en stærk og koncentreret indsats langsomt fik kæmpet sig ind i opgøret.

Belønningen kom i det 35. minut, da Mads Stefansen udnyttede en omstilling, og selvom gæsterne i anden halvleg havde bolden meget, så formåede AaB at holde dem væk.

Faktisk kunne Mads Stefansen have fordoblet AaB’s føring, men desværre gik afslutningen på stolpen, hvilket gjorde det ekstra ærgerligt, da FC København med et flot mål udlignede til slutfacit 1-1 fem minutter før tid.

Dermed slutter AaB et point efter FC Midtjylland i tabellen.

- Vi er selvfølgelig utrolig skuffede over udfaldet, men samtidig er vi stolte over præstationen og sæsonen som helhed, understreger U/17 Ligatræner Adam Harrell over for aabsport.dk.

Det nye U/17-mandskab indleder træningen til næste sæson 14. juli.

Damarksserien
AaB besejrede lørdag Aalborg Freja 5-1 i lokalopgøret på Hornevej og bevarer dermed tredjepladsen i rækken.

Første halvleg havde egentlig Aalborg Freja med mest boldbesiddelse, og AaB-keeper Anders Jensen havde et par gode redninger.

Efterhånden kom AaB dog bedre og bedre med, og kort før pausetid bragte holdet sig også i front, da Mike Nørgaard Kristensen med en god stikning fandt Morten Thomsen, som kunne afdrible målmanden og score til 1-0.

I anden halvleg fik AaB mere kontrol, hvorfor det var en naturlig konsekvens, at Mike Nørgaard Kristensen scorede iskoldt til 2-0 på en aflevering fra Niclas Lind og gjorde til 3-0 på et straffespark begået mod Morten Thomsen.

Morten Thomsen afsluttede ballet og kronede en fin indsats med et hattrick, mens Aalborg Freja fik reduceret på baggrund af en sløset aflevering i AaB’s bageste kæde.

- Alt i alt leverede vi en god præstation som hold, mens vores angribere og især Morten Thomsen betalte godt tilbage oven på mange chancer sidste weekend. Det blev en kamp, hvor vi vandt slaget om midtbanen, og hvor Anders Lassen stod meget stærkt i billedet individuelt med en solid indsats i midterforsvaret. Samtidig gav vi debut til Mathias Andersen fra U19-holdet, og han leverede til ug med fin indstilling og gode aktioner i begge retninger fra positionen som venstre back, og det er en fornøjelse at have unge drenge med, som stempler ind på den måde. Nu handler det om, at vi får armene ned og sætter kronen på værket ved at sikre os tredjepladsen i Skanderborg næste weekend, siger træner Kenneth Cortsen til aabsport.dk.

'