DS missede bronzen på sidste spilledag

21. juni 2016 kl. 13:49

Sæsonens sidste kamp for DS blev spillet lørdag på udebane mod FC Skanderborg, og inden kampen indtog AaB tredjepladsen med mulighed for at blive overhalet af kampens modstandere.

I første halvleg var hjemmeholdet mest på bolden og fik bragt sig foran med 1-0 efter et godt indlæg. AaB forsøgte at kæmpe sig tilbage i kampen, og i starten af anden halvleg udmøntede det sig i en rigtig god periode. Gæsterne havde flere gode muligheder og ramte træværket, men efter ti minutter af anden halvleg blev der sat en stopper for det gode AaB-spil med FC Skanderborgs scoring til 2-0.

Herefter var det op ad bakke for AaB, og det nåede både at blive til 3-0 og 4-0, inden kampen blev fløjtet af.

Dermed glippede bronzen for DS-holdet efter et ellers flot forår. Cheftræner Kenneth Cortsen var ærgerlig efter nederlaget, men alligevel overordnet tilfreds med sæsonen som helhed.

- Det er en træls afslutning på sæsonen, når vi havde tredjepladsen at spille for. Vi havde inden kampen kun tabt to kampe i foråret, men fighten manglede i denne kamp, og det skal vi ikke være tilfredse med.

- Hvis man ser på sæsonen som helhed har det dog været en godkendt indsats. Vi har været udfordret med skader til nøglespillere, men har alligevel formået at få nogle gode resultater og spillet nogle gode kampe især i foråret, siger Kenneth Cortsen til aabsport.dk.

Holdet kan nu gå på sommerferie, inden sæsonen starter op igen i august.

'