Tifo Kaos-indsamling til dagens kamp

22. maj 2016 kl. 08:20

AaB Tifo Kaos har eksisteret siden 2002 og er en del af AaB’s officielle fanclub, AaB Support Club.

Samtidig er AaB Tifo Kaos den gruppe under AaB Support Club, der står for at organisere stemningen på Nordjyske Arena med flag, trommer, megafon m.m. ligesom tifogruppen står for at organisere produktion af store rulleflag og bannere, der sætter kolorit på tribunerne, når AaB spiller.

Den store flok frivillige AaB-fans har igennem efterårssæsonen vist eksempler på det flotte stemningsarbejde, bl.a. med fejringen af ASC’s 25 års jubilæum, det store rulleflag mod Brøndby og senest en hyldest til vores hjemvendte helte mod FCK.

Forud for søndagens kamp mod Esbjerg fB vil medlemmer af Tifo Kaos, samt andre af AaB Support Clubs frivillige, stå i dørene til Weber- og Spar Nord-tribunerne, for at samle ind til tifo-arbejdet.

Alle indsamlede midler vil blive brugt på i fremtiden at lave en endnu større fest ud af AaB’s kampe, til gavn og glæde for alle AaB-fans.

Vi opfordrer til, at tage godt imod indsamlerne.

Er man forhindret i at komme på Nordjyske Arena søndag, kan man også støtte AaB Tifo Kaos på mobilepay 2575 1885, ved bankoverførsel til tifo-gruppens Spar Nord-konto (reg.nr. 9280 og kontonr. 4566731407), eller ved at støtte ”Ti Kroner til Tifo Kaos”, som findes på Facebook på denne side: www.facebook.com/10tiltifokaos

AaB donerer 1 kr. pr. tilskuer til Alka Superligakampe på Nordjyske Arena til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2016 går ubeskåret til Hjerterummet & Cykel20, som efter forårets seks første hjemmekampe allerede er sikret en donation på 43.356 kr.

Du kan i forsalg købe din billet til søndagens kamp på Nordjyske Arena her.

 

'