Holgersson ser frem til AaB-ankomst

20. maj 2016 kl. 13:26

Svenskeren skifter fra cypriotiske Anorthosis Famagusta, og han glæder sig til at pakke flyttekasserne og komme til Aalborg.

MH2- Det ser jeg meget frem til. Det er meget specielt at være i Cypern. Det hele er meget uorganiseret og beror mest på følelser. Sådan har det også været her i klubben, hvor vi kom godt fra start og var med i toppen, men så opstod der kaos, og trænerne begyndte at ryge én efter én. Resultatet blev, at vi sluttede på en lunken femteplads og kun vandt en af de sidste ti kampe, siger Markus Holgersson til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Min sæson har vel været meget lig holdets. Jeg startede rigtig godt, men er faldet lidt efter jul. Jeg trives bedst, når der er styr på tingene, og her er det meget uorganiseret. APOEL er den eneste klub, hvor man ikke lader følelserne styre, og hvor man har en god organisation, og det er ikke tilfældigt, at de har været det bedste hold de seneste mange år. Man kan håbe, de andre klubber snart vil tage ved lære. Men om min egen situation kan jeg tilføje, at jeg er i god form, har spillet mange kampe og føler mig helt klar til AaB.

Den 31-årige svensker var aldrig i tvivl om, at han ville takke ja, da AaB kom på banen.

- AaB var tidligt ude, og det siger meget om, at det er en grundig klub. De var så tidligt ude, at jeg aldrig hørte om interesse fra andre klubber – jeg var også kun interesseret i AaB. Jeg ser rigtig meget frem til at rykke tættere på min familie, som kommer fra Helsingborg.

- Da jeg selv spillede i Sverige, mødte vi tit danske hold, og dansk fodbold har altid haft et godt ry. Jeg kender blandt andre Rade Prica og Mattias Lindström, der tidligere har spillet i AaB, og Rasmus Jönsson vil jeg beskrive som en af mine bedste fodbold-venner. Så jeg har talt meget med ham om AaB, og jeg har kun hørt gode ting.

- Det er et rigtig godt skridt for mig at tage på nuværende tidspunkt i min karriere. Det er en klub med en god organisation, og jeg er blevet præsenteret for en solid og langsigtet plan. Det tiltaler mig rigtig meget, lyder det fra Markus Holgersson.

Der er rigtig mange kilometer fra Aalborg til Famagusta i Cypern, så Markus Holgersson har ikke lige kunnet svinge forbi Nordjyske Arena og tage et kig på sine kommende holdkammerater. Alligevel har han fulgt nøje med på TV.

- Jeg har store forventninger til opholdet. Det er en topklub, og mit mål er, at jeg skal vinde en pokal i løbet af min tid i klubben. Jeg har set alle AaB's kampe, og de har en teknisk spillestil, som jeg godt kan lide. Det er også et hold med en masse tekniske spillere. Jeg håber, de kan sætte en slutspurt ind, så vi kommer med i Europa næste år, lyder det fra svenskeren.

Han kan allerede få øje på, hvad der bliver hans rolle på AaB-mandskabet.

- Der er mange tekniske typer i AaB, men alle hold har også brug for spillere, der kan skabe noget balance. Det bliver min rolle, og jeg vil forsøge at være en leder på banen. Min store styrke som spiller er at være med til at gøre mine holdkammerater bedre, så holdet fungerer som en enhed, men jeg kræver også meget af mine medspillere. Det skal de nok finde ud af hurtigt, slutter Markus Holgersson med et grin.

AaB indleder træningen til den nye sæson torsdag den 16. juni.

(Kilde: tipsbladet.dk).

'