DS fik uafgjort mod stærkt Randers-mandskab

4. maj 2016 kl. 09:30

Kun tre dage efter sejren på 2-0 over Aabyhøj I.F. skulle DS-holdet tirsdag aften i aktion igen mod Randers Freja, der havde Alka Superliga-spillere og U/19 Ligaspillere i truppen. Det var derfor et stærkt mandskab, som holdet skulle dyste mod.

Fra kampens start var der godt tempo, og begge hold forsøgte at tage skeen i egen hånd. Kampen vippede frem og tilbage, og specielt hjemmeholdet skabte chancer i modstandernes felt.

Midt i første halvleg blev én af chancerne udnyttet af Morten Thomsen, der fik bragt AaB på 1-0. Det holdt dog kun et øjeblik, da gæsterne prompte svarede igen med en lang bold, der hoppede over en midtstopper, og udligningen kunne sendes i mål.

I anden halvleg testede Christian Keller overliggeren, og det var starten på en god Randers-periode. AaB-målmand Anders Jensen kom på arbejde og fik holdt modstanderne fra flere scoringer.

Til sidst i kampen kunne AaB have lukket ballet med to store friløbere og et skud på overliggeren fra Mohammad Darvishani, men de to hold endte med at tage et point hver.

Ifølge cheftræner Kenneth Cortsen var det et retvisende resultat:

- Det var et fair resultat, og det var et stærkt hold, vi mødte på dagen. Vi kommer til udmærkede muligheder og står godt i vores kæder, hvilket er noget, vi har haft fokus på. Vi sløser dog i en kritisk periode, da vi lader dem komme tilbage så hurtigt efter, at vi får scoret til 1-0.

- På den positive side har vi taklet en række kampe med skader og karantæner på en god måde, og vi har nu spillet syv kampe i foråret og kun tabt én.  Vi ser stærke ud som hold, og vores angrebsduo er meget chanceskabende.

Næste kamp spilles lørdag den 14. maj kl. 13.00 på udebane mod Viby.

'