Japansk besøg i AaB

10. marts 2016 kl. 12:05

Touko Hirano fra Japan havde således taget turen rundt om jorden for at besøge AaB’s træningsanlæg på Hornevej, overvære spillernes træning, samt ikke mindst fredagens kamp mod OB i Aalborg.

Torsdag overværede den inkarnerede fan således den afsluttende AaB-træning på Aalborg Changs baner forud for kampen mod OB, hvor der efter træningen blev taget billeder med spillerne og skrevet autografer.

- Jeg har fulgt AaB gennem længere tid, men dette er første gang jeg er i Danmark, et smukt og meget anderledes land, fortalte en synligt glad Touko Hirano, hvis favoritspillere er Thomas Augustinussen, Kasper Risgård og Kenneth Emil Petersen.

Til hverdag må den japanske fan dog affinde sig med afbrudt nattesøvn for at følge Hele Nordjyllands Hold:

- På grund af tidsforskellen til Japan må jeg stå op om natten for at følge med i kampene, men det er sådan det er at være fan, lød det videre fra den entusiastiske japanske tilhænger, der via Internettet følger med i AaB’s daglige gøren og lade, og så vidt vides er den anden AaB-fan fra Solens Rige, i det man tidligere i flere omgange har haft besøg af Yuko Egawa, der også følger AaB tæt.

AaB-spillerne kvitterede for den flotte gestus, ved at invitere Touko Hirano til at overvære opgøret på Nordjyske Arena mod OB.

'