AaB ser frem til FCK-kamp

12. marts 2016 kl. 14:31

Efter lørdagens afsluttende træning giver cheftræner Lars Søndergaard følgende vurdering forud for søndagens kamp:

- Vi var skuffet over vores egen præstation mod OB. Trods det at vi ikke nåede vores normale niveau, havde vi spillemæssigt overtag og flest skud på mål, og med lidt mere skarphed kunne vi have fået noget med fra kampen, så var vi absolut ikke tilfredse.

Risgaard _OB- Grundet aflysningen af pokalkampen mod Roskilde har vi forsøgt at udnytte ugen bedst muligt til at forberede os til kampen mod FC København. Det bliver en anden form for kamp end mod OB, og vi får også en anden form for AaB-hold at se, hvor vi skal være gode til at løbe mere uden bold, udtaler Lars Søndergaard.

- Vi ved, at vi skal være helt oppe på topniveau for at kunne få noget med hjem, men er vi det, så har vi også noget i vores spil, der kan gøre ondt på FCK. Det kræver dog, at vi er der på dagen, både defensivt og offensivt.

- Vi ved at vi er oppe mod måske Danmarks bedste hold traditionsmæssigt og vi glæder os alle til kampen på landets nationalstadion, afrunder AaB’s cheftræner, der har udtaget følgende 19-mands trup til kampen:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Rasmus Jönsson, 16 Mathias Thrane, 17 Christian Bassogog, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 30 Andreas Bruhn, 32 Kasper Pedersen og 33 Lukas Spalvis.

Gilli Rólantsson sidder ude med sygdom.

Opgøret fløjtes i gang kl. 18.00 søndag aften i Parken.

'