AaB hungrer efter sejr

31. marts 2016 kl. 16:22

Mens AaB har hentet to point har FC Nordsjælland sikret sig syv point i forårets første fire kampe – senest blev det til en meritterede 2-0 sejr mod FC København.

FCM5AaB’s cheftræner Lars Søndergaard har været imponeret over Farum-mandskabet:

- FC Nordsjælland er et af de hold i Alka Superligaen med den mest tydelige spillestil, hvilken de er dygtige til at praktisere.

- De spiller med et ungt og friskt hold suppleret med et par rutinerede folk, og man må tage hatten af for deres præstationer hidtil i dette forår, hvor ikke mindst den seneste sejr over FC København var imponerende, siger Lars Søndergaard.

- Der venter en kamp, hvor begge hold gerne vil i boldbesiddelse, og vi skal være klar til at håndtere, at vi måske ikke vil have bolden så meget som i de fleste andre kampe, og herudover skal vi være opmærksom på FC Nordsjællands omstillinger, som de tidligere har straffet os med i denne sæson.

- For vores vedkommende må vi konstatere, at vi ikke er kommet så godt fra land som håbet, men senest mod AGF var vi i god kontrol i størstedelen af kampen, og vi har fuld fokus på at præstere optimalt mod FC Nordsjælland, så marginalerne igen kan komme over på vores side, slutter Lars Søndergaard, der efter torsdagens træningspas har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 4 Jakob Blåbjerg 5 Kenneth Emil Petersen, 7 Thomas Enevoldsen, 8 Rasmus Würtz, 9 Thomas Augustinussen, 10 Rasmus Jönsson, 15 Gilli Rólantsson, 16 Mathias Thrane, 21 Kasper Risgård, 22 Carsten Christensen, 23 Nicolaj Thomsen, 25 Frederik Børsting, 27 Oliver Abildgaard, 30 Andreas Bruhn, 32 Kasper Pedersen, 33 Lukas Spalvis og 79 Jannik Pohl.

Qua problemer med en forstrækning i lysken trænede Jakob Ahlmann i dag for første gang siden opgøret mod AGF 18. marts, mens Christian Bassogog ligeledes er ukampdygtig mod FC Nordsjælland.

AaB donerer 1 kr. pr. tilskuer til Alka Superligahjemmekampe på Nordjyske Arena til Hele Nordjyllands Håndsrækning, der i foråret 2016 går ubeskåret til Hjerterummet & Cykel20, som efter forårets første to hjemmekampe allerede er sikret en donation på 12.268 kr.

Køb i forsalg din billet her.

'