0-0 i DS-åbningskamp

28. marts 2016 kl. 15:40

Danmarksserieholdet sluttede efteråret stærkt af med to sejre i træk, og i forårets åbningskamp mandag på hjemmebanen skulle der bygges videre på arbejdet fra efteråret.

Kampen startede som en lidt rodet affære, hvor de to hold så hinanden an de første tyve minutters tid.

Ud over mange intense nærkampe kom AaB frem til fornuftige offensive situationer, der kastede store chancer af sig. Scoringerne udeblev dog.

I anden halvleg sad hjemmeholdet på tingene, og især tre store chancer skulle have givet mål. Dog kom der heller ikke her udbytte af mulighederne, og i stedet var det gæsterne fra Holstebro, der var tæt på at tage de tre point. Med et kvarter igen af kampen måtte AaB’s målmand diske op med en fantastisk redning for at forhindre en føring til udeholdet.

Dermed sluttede det uafgjort 0-0 i åbningskampen.

Cheftræner Kenneth Cortsen siger om kampen:

- Det er en kamp, som er præget af kraftig vind. I første halvleg havde vi svære betingelser, og så var det en typisk premierekamp, hvor de to hold skal se hinanden an og vurdere tilstanden. Det er en rodet start, men vi står godt på banen.

- I anden halvleg sidder vi på spillet, og vi producerer nogle store chancer. På trods af, at vores keeper redder det ene point sent i kampen, så taber vi samlet set to point i kampen i dag. Vi spiller fornuftig fodbold især de første 25 minutter af anden halvleg, men vi mangler kynisme, når vi kommer til store chancer, og det er derfor, vi føler, at vi taber to point. Men vi spiller til nul, og det er altid positivt.

- Johan Ejsing fra U/19-holdet spillede desuden med, og han var et positivt indslag for os. Han gjorde det godt og viste, hvad U/19-holdet står for. Det er rigtig positivt, at vi har det samarbejde, at vi kunne låne en dygtig spiller til kampen, siger Kenneth Cortsen til aabsport.dk.

Holdet spiller den næste kamp søndag den 3. april ude mod Aarhus Fremad på Riisvangen i Aarhus.

'