Tredje testsejr til AaB

4. februar 2016 kl. 16:29

AaB havde som forventet det spillemæssige overtag, og i det femte minut viste man første gang farlighed, da Nicolaj Thomsen fandt Thomas Enevoldsen i dybden, men afslutningen fra sidstnævnte gav ikke Vendsyssel-keeper Jesper Christiansen problemer.

vff3 - kepTil gengæld havde Jesper Christiansen ikke noget at gøre to minutter senere, hvor Kenneth Emil Petersens headede Thomas Enevoldsens præcise hjørnesparksbold i netmaskerne.

Resten af halvlegen kørte AaB fornuftigt bolden rundt i egne rækker, men kun Kasper Risgård havde udover føringsmålet et kvalificeret forsøg, mens værterne i et par tilfælde havde afslutninger fra distancen.

Også anden halvleg fik en stille indledning, men Nicolaj Thomsen nåede at sende læderet forbi fjerneste målhjørne, inden det blev 2-0 efter 57 minutter, hvor Rasmus Jönsson i to forsøg fik bugseret Patrick Kristensens nydelige indlæg over stregen.

Efterfølgende var Vendsyssel F.F. i to omgange særdeles nærgående, før det i det 62. minut blev 3-0, da Nicolaj Thomsen serverede læderet for U/19 Ligaspiller Bardhec Bytyqi, der scorede med et smart chip over keeperen.

Med 20 minutter igen fik hjemmeholdet reduceret til 3-1, da AaB-målmand Nicolai Larsen gik forkert af en hjørnesparksbold, så Vendsyssel F.F. kunne score fra tæt hold.

I slutfasen var både Mathias Thrane og Rasmus Jönsson tæt på at øge føringen, men yderligere scoringer faldt der ikke i dysten.

vff2 - kamp3-1 mod Vendsyssel F.F., 4-2 mod FC St. Pauli og 3-0 mod Hobro I.K. er det foreløbige facit af AaB’s testkampe, og i morgen kl. 14.00 gælder det Skive I.K. på Aalborg Changs kunstgræsbane ved Provstejorden.

Matchfacts – testkamp i Vrå
Vendsyssel F.F.-AaB  1-3 (0-1)
7. min 0-1 Kenneth Emil Petersen, 57.min 0-2 Rasmus Jönsson, 62. min 0-3 Bardhec Bytyqi, 70. min 1-3 Meinhardt Olsen.

AaB (4-4-2): Nicolai Larsen, Patrick Kristensen, Kenneth Emil Petersen, Kasper Pedersen (46: Morten Rokkedal), Bardhec Bytyqi, Rasmus Jönsson, Rasmus Würtz (79: Magnus Christensen), Kasper Risgård (79: Andreas Bruhn), Nicolaj Thomsen (63: Mathias Thrane), Thomas Enevoldsen, Lukas Spalvis (46: Asger Bust).