To testkampe i vente

3. februar 2016 kl. 15:04

Senest sejrede AaB lørdag 4-2 over FC St. Pauli i Hamborg, og cheftræner Lars Søndergaard ser nu frem til torsdagens og fredagens testkampe.

- Man kan sige, at vi nu er fremme ved det sidste af den fysiske del af opstartstræningen. Vi har i første kamp delt spilletiden på to gange 45 minutter, mens vi i seneste kamp gav nogle spillere lidt flere minutter end planlagt set i lyset af modstanderen (FC.  St. Pauli, red.) I de kommende to kampe er målet, at de spillere der er klar skal have tæt på eller helt op til 90 minutters spilletid, udtaler Lars Søndergaard.

- Derfor har vi også to kampe for at få hele truppen i aktion, og vi kommer til at lave to hold og har samtidig også nogle U/19-spillere med på bænken for også at give dem end anden matchning end de er vant til, og for at se dem i udviklingsøjemed.

- Derudover er det selvfølgelig kampe hvor det fysiske er nummer et og nummer to er at træne de ting vi gerne vil have til at fungere, det vil sige fokus på spilopbygning og defensiv organisation, lyder det videre fra AaB’s cheftræner.

Torsdagens opgør mod Vendsyssel FF spilles kl. 14.00 på kunstgræsbanen i Vrå, mens det fredag gælder Skive IK kl. 14.00 på Aalborg Changs kunstgræsbane på Provstejorden.

'