Søg Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2016

1. februar 2016 kl. 08:39

Hele Nordjyllands Håndsrækning doneres halvårligt ubeskåret til gode formål i Region Nordjylland, og siden oprettelsen har AaB doneret til to gode formål i Region Nordjylland. I foråret 2015 gik den samlede donation på 54.337 kroner til Headspace Aalborg, som er en forening af frivillige unge, der hjælper børn og unge med depression, selvmordstanker eller andre alvorlige problemer.

Hnh _download _skema _knap

Mandag modtog The Back To Life Project donationen for efteråret 2015, der lød på 66.410 kroner. The Back To Life Project støtter unge med alvorlige fysiske udfordringer med dialog med de rette instanser og støtte i kampen for genoptræning.

Nu skal der findes en modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2016, og dit projekt, behandlingscenter, værested, forening eller noget helt andet kan også komme i betragtning. Kun fantasien sætter grænser, så længe der er tale om et nordjysk formål, som hverken har kommerciel eller politisk karakter.

Ønsker du at søge, eller kender du en forening, organisation eller et andet formål, der kunne have fordel af at søge Hele Nordjyllands Håndsrækning, så er det nu, muligheden er åben.

Ansøgningsfristen for Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2016 er 2. februar 2016. Ansøgninger sendes til hnh@aab-as.dk.

Klik her for at downloade ansøgningsskemaet.

Om Hele Nordjyllands Håndsrækning

AaB donerer én krone pr. fremmødt tilskuer til klubbens Alka Superligahjemmekampe på Nordjyske Arena til et godt formål i Region Nordjylland. 

Pengene vil halvårligt blive doneret ubeskåret til et godt formål i Region Nordjylland.

Der kan være tale om foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter. Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren også have postadresse i Region Nordjylland.

Et udvalg bestående af formand for AaB Support Club Mads Aagaard, AaB-anfører Rasmus Würtz, bankdirektør i Spar Nord John Lundsgaard, administrerende direktør i AaB Stephan Schors og presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen vil blandt de indkomne ansøgninger udvælge tre af disse, som herefter kommer til afstemning her på aabsport.dk.

Modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning offentliggøres umiddelbart før forårets første kamp i Alka Superligaen.

Klik her for at læse mere om Hele Nordjyllands Håndsrækning.

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:

Headspace Aalborg – forår 2015 – 54.337 kr. 
The Back To Life Project – efterår 2015 – 66.410 kr.

'