AaB sejrede efter målfest

11. februar 2016 kl. 19:47

Opgøret var det første på træningslejren, og sejren burde efter spil og chancer have været større.

sioni1 - må ikke bruges igenFK Sioni Bolnisi, som efter 15 spillerunder er placeret på en fjerdeplads i den hjemlige liga, sørgede hele tiden for en urolig kamp, som AaB dog styrede fra første fløjt, og allerede i det femte minut kom føringsmålet, da Christian Bassogog udnyttede fornemt oplæg fra Andreas Bruhn og Frederik Børsting.

Fire minutter senere var et flot gennembrud fra Christian Bassogog tæt på at skabe en stor mulighed til Frederik Børsting, og sidstnævnte var på pletten blot minuttet senere, men dommeren annullerede noget tvivlsomt målet for en forseelse af Børsting.

Efter 13 minutter blev det alligevel 2-0 til AaB, da et smukt angreb med Andreas Bruhn, Jakob Ahlmann og Lukas Spalvis som stationer gjorde forarbejdet for Christian Bassogog.

sioni4 - må ikke bruges igenFå øjeblikke senere var FK Sioni Bolnisi imidlertid tilbage i kampen, da Jakob Ahlmann en sjælden gang kiksede en tæmning, hvorefter Dimitri Tatanashvili kunne score hos AaB-keeper Nicolai Larsen.

I resten af første halvleg bølgede spillet frem og tilbage, men det var kun AaB, der viste farlighed i form af nærgående forsøg fra både Lukas Spalvis, Rasmus Würtz og Oliver Abildgaard.

Straks i anden halvleg blev det også 3-1, da Frederik Børsting serverede på et sølvfad for Andreas Bruhn, der kunne score i et tomt mål.

AaB styrede tingene, men Nicolai Larsen måtte redde en friløber i det 56. minut, da Kasper Pedersen banede vejen ved at glide i græsset.

sioni5 - må ikke bruges igenMidtvejs i halvlegen fik georgierne alligevel reduceret, da Irakli Goginashvili udnyttede en bold i dybden, men få minutter senere øgede AaB på ny, da Andreas Bruhn sendte Thomas Enevoldsen alene igenem, hvilket ”Ene” udnyttede til at afdrible målmanden og score i tomt net.

Efterfølgende truede såvel Thomas Enevoldsen, Christian Bassogog, Frederik Børsting og Mathias Thrane for AaB, men FK Sioni Bolnisi fik i stedet reduceret for tredje gang, da Kenneth Emil Petersen fem minutter før tid var uheldig at glide et fladt indlæg i egne netmasker.

AaB holdt dog hjem, hvorfor femte testsejr var en realitet.

Fredag og lørdag byder på formiddagstræning, mens næste testkamp venter lørdag eftermiddag mod Slovan Bratislava fra Slovakiet.

Matchfacts – testkamp i Belek, Tyrkiet
AaB-FK Sioni Bolnisi  4-3 (2-1)
5. min 1-0 Christian Bassogog, 13. min 2-0 Christian Bassogog, 14. min 2-1 Dimitri Tatanashvili, 47. min 3-1 Andreas Bruhn, 67. min 3-2 Irakli Goginashvili, 70. min 4-2 Thomas Enevoldsen, 85. min 4-3 selvmål Kenneth Emil Petersen.

AaB (4-4-2): Nicolai Larsen, Gilli Rólantsson (62: Mathias Thrane), Kenneth Emil Petersen, Jakob Blåbjerg (46: Kasper Pedersen), Jakob Ahlmann (46: Morten Rokkedal), Frederik Børsting, Rasmus Würtz (62: Asger Bust), Oliver Abildgaard, Andreas Bruhn (77: Thomas Augustinussen), Christian Bassogog (77: Magnus Christensen), Lukas Spalvis (46: Thomas Enevoldsen).