AaB lancerer ny hjemmebanetrøje fra hummel

24. februar 2016 kl. 20:30

Præsentationen skete til det årlige preseason-arrangement på Nordjyske Arena, hvor 300 fremmødte sæsonkortindehavere fik æren af at få første glimt af den nye trøje.

Den nye spillertrøje er udviklet i samarbejde mellem AaB og hummels designere og indeholder de klassiske rød-hvide striber, der har kendetegnet trøjerne fra Hele Nordjyllands Hold i flere generationer.

Striberne er med denne trøje også tilbage på ryggen af trøjen, ligesom der er indlagt flere små detaljer i trøjen, blandt andet hashtagget #HeleNordjyllandsHold i nakken, samt nedtonede røde tern, der er indlagt i de røde striber, hvilket giver et visuelt flot spil. Hertil kommer ventilerende og svedtransporterende mesh-stof under ærmerne på trøjen, der er lavet i et let, fleksibelt og slidstærkt materiale.

Hos AaB-anfører Rasmus Würtz er der ikke tvivl om, at trøjen bliver et hit:

- Personligt har jeg haft fornøjelsen af at se trøjen flere gange og også at have den på, og jeg må sige, at hummel virkelig har ramt plet, for den er utrolig flot og er for mig virkelig indbegrebet af, hvordan en AaB-trøje skal se ud.

- Jeg tror helt sikkert, at jeg taler for alle i spillertruppen, når jeg siger, at jeg glæder mig til at trække den over hovedet mandag aften til forårspremieren i Alka Superligaen mod FC Midtjylland, siger Rasmus Würtz.

Den nye AaB-trøje kan allerede nu bestilles på AaB’s webshop HER, ligesom trøjen fra fredag kan købes i Sportmasters tre butikker i Aalborg.

I løbet af de kommende uger bliver den nye hjemmebanetrøje suppleret af en ny udebanetrøje fra hummel, der første gang vil blive anvendt til kampen i Parken mod FC København 13. marts.

'