Motiveret Ahlmann: Det ser godt ud

14. januar 2016 kl. 14:00

Efter at have været holdt ude af en korsbåndsskade i 14 måneder vendte Jakob Ahlmann i efteråret tilbage for AaB. Den stærke back var med i tre storsejre hjemme på Nordjyske Arena over Brøndby I.F., SønderjyskE og Hobro I.K., inden han igen måtte på skadesbænken med følgeskader.

jakob-ahlmann-traener2

Topformen nærmer sig igen nu for den 24-årige spiller, der kom til AaB fra samarbejdsklubben Brønderslev I.F. Smerterne er for første gang i lang tid ikke til at mærke.

- Lige nu ser det rigtig godt ud. Jeg træner på hundrede procent på banen tre til fire gange om ugen, og det kan jeg gøre smertefrit nu. Det er super dejligt, for det er meget længe siden, at jeg har kunnet gøre det, siger Jakob Ahlmann til aabsport.dk.

Vinterpausen har været med til at give Jakob Ahlmann ro til at komme sig helt, uden at skulle presse sig for at blive klar til at deltage i et kampprogram.

- Vinterpausen har været fin for min genoptræning, for i efteråret pressede jeg mig selv for meget. Jeg ville nemlig gerne spille nogle kampe, og derfor trænede jeg, mens jeg havde lidt ondt. Derfor jeg haft godt af at kunne træne en masse styrke i vinterpausen, hvor jeg har kunnet bygge en masse på og sørge for at blive smertefri igen uden at blive presset af et kampprogram. Det gør også, at jeg kan træne fodbold med de andre nu, siger Jakob Ahlmann.

AaB starter forårssæsonen placeret på andenpladsen i Alka Superligaen, og Ahlmann ser frem til forårets udfordringer og håber på spilletid.

- Jeg håber selvfølgelig, at jeg kommer til at spille en masse i foråret. Vi ligger godt til og har nogle rigtig spændende kampe foran os. Jeg skal bygge endnu mere på og ind i en god periode nu, hvor jeg forhåbentlig kan være skadesfri. Jeg glæder mig helt vildt til at komme til at spille noget fodbold igen og give den gas, siger Jakob Ahlmann.

Hele Nordjyllands Hold åbner forårssæsonen i Alka Superligaen den 29. februar kl. 19.00 ude mod FC Midtjylland.

Vil du være sikret plads til AaB’s otte hjemmekampe i Alka Superligaen i foråret? Så køb halvårssæsonkort til AaB’s hjemmekampe i foråret her.

'