Blomqvist skifter til svenske mestre

27. januar 2016 kl. 10:00

23-årige Andreas Blomqvist blev for et år siden hentet i Mjällby AIF, og den kreative midtbanespiller er i alt noteret for 67 kampe og ti mål i Allsvenskan, ligesom det foreløbig er blevet til to A-landskampe og otte U/21-landskampe for Sverige.

Blomqvist2AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Andreas’ fodboldmæssige talent er uomtvisteligt, men desværre må vi erkende, at det ikke er blevet forløst i AaB.

- Da der heller ikke umiddelbart var udsigt til spilletid på vores bedste mandskab her i foråret, er vi blevet enige med Andreas om, at det var bedst for alle parter at skilles nu, og det vidner lidt om hans omdømme i Sverige, at det er mestrene fra IFK Norrköping, der har skrevet kontrakt med ham, siger Allan Gaarde, der i samme åndedrag ønsker Andreas Blomqvist held og lykke med den fortsatte karriere.

Andreas Blomqvist har en blandet følelse med at skulle forlade AaB allerede nu:

- Hverken for mig eller klubben blev mit ophold i AaB som ønsket, og jeg er ærgerlig over ikke at have fået bevist mig som spiller i Danmark.

- AaB er en god klub med et fantastisk hold og stor konkurrence om pladserne, og nogle gange går tingene bare ikke, som man havde forestillet sig, hvorfor det giver mening for alle at tage afsked nu, siger Andreas Blomqvist.

- Jeg er taknemmelig for at have mødt så mange gode mennesker både i AaB og i Aalborg, og jeg håber kun det bedste for klubben fremover, slutter Andreas Blomqvist.

Andreas Blomqvist opnåede fire officielle kampe for Hele Nordjyllands Hold.

'