AaB-talenter storsejrede i testkampe

26. januar 2016 kl. 09:30

U/16- og U/19-landsholdet spillede den anden og sidste testkamp på den fælles træningslejr i Tyrkiet.

Anders Bærtelsen

Det blev til storsejre for begge holdene. Anders Bærtelsen med U/16-landsholdet havde en svær 1. halvleg mod et solidt tyrkisk forsvar, dog med en enkelt scoring i dansk favør, som blev sat ind af Victor Jensen.

I anden halvleg blev spillet domineret af danskerne, og Magnus Kaastrup, Frederik Juul Christensen og to gange Rasmus Beyer Pasternak satte de resterende mål ind i sejren på 5-0.

I U/19-landsholdets kamp mod FC Tobol var Rasmus Thellufsen i startopstillingen, og han kunne sammen med det øvrige landshold gøre rent bord mod det kasakhiske hold.

Det blev til en sejr med tenniscifrene 6-0 på fire mål af Daniel Stückler og to af Mads Thychosen. Magnus Christensen og Morten Rokkedal var også med i storsejren.

U/17-landsholdet med Mads Stefansen og Wessam Abou Ali var også i aktion mod et Iransk talenthold, og her blev det til 0-0 og en times spilletid til Wessam Abou Ali.

Kampene var de sidste på træningslejren i Tyrkiet, og Anders Bærtelsen, Wessam Abou Ali, Mads Stefansen, Ramus Thellufsen, Magnus Christensen og Morten Rokkedal vender nu hjem til AaB igen efter en læringsrig træningslejr.