66.410 kr. til The Back To Life Project

9. januar 2016 kl. 11:03

AaB donerer som bekendt én krone pr. fremmødt tilskuer til klubbens Superligahjemmekampe på Nordjyske Arena til et godt formål, og i gennemsnit mødte 7.379 publikummer op til efterårets ni hjemmekampe, hvilket er fjerdeflest i Alka Superligaen efter Brøndby I.F., FC København og AGF.

HNH logo webDonationen på de 66.410 kr. til The Back To Life Project vil blive overrakt på mandag den 11. januar.

Ligeledes skal der også findes en ny modtager af Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2016.

Hele Nordjyllands Håndsrækning doneres halvårligt ubeskåret til et godt formål i Region Nordjylland. Der kan være tale om foreninger, et værested, et behandlingscenter eller noget helt fjerde. Kun fantasien sætter grænser, men der skal dog være tale om et formål, der hverken har kommerciel eller politisk karakter.

The Back To Life Project, der har modtaget donationen i efteråret 2015, støtter unge med alvorlige fysiske udfordringer, hjælper dem med at skabe dialog til de rette instanser, med at skabe overskud og deltage i genoptræning, samt involverer den udsattes pårørende og venner.

Et udvalg bestående af formand for AaB Support Club Mads Aagaard, AaB-anfører Rasmus Würtz, bankdirektør i Spar Nord John Lundsgaard, administrerende direktør i AaB Stephan Schors og presse- og kommunikationschef i AaB Brian Andersen vil blandt de indkomne ansøgninger udvælge tre af disse, som herefter kommer til afstemning her på aabsport.dk.

Ansøgning om at modtage Hele Nordjyllands Håndsrækning for foråret 2016 skal sendes til hnh@aab-as.dk senest 2. februar 2016, og man kan downloade ansøgningsskemaet her.

Udover at donationen skal gå til en god sag, skal modtageren have postadresse i Region Nordjylland. Som tidligere nævnt vil kommercielle eller politiske formål ikke komme i betragtning.

Tidligere modtagere af Hele Nordjyllands Håndsrækning:
Headspace Aalborg – forår 2015 – 54.337 kr.
The Back To Life Project – efterår 2015 – 66.410 kr.

'