U/19-sejr i efterårets sidste kamp

29. november 2015 kl. 15:46

Efterårets sidste kamp for AaB i U/19 Ligaen var blev lørdag spillet på hjemmebane på anlægget på Hornevej, hvor Randers Freja kom på besøg.

Joakim Mæhle

Den seneste kamp for holdet var blevet vundet med 1-0 hjemme på Hornvej mod Silkeborg. AaB skulle således forsøge at bygge videre på sejren fra den sidste kamp. Lørdagens modstandere fra Randers Freja havde hidtil i sæsonen ikke formået at vinde.

AaB satte sig fra start på spillet, og efter 28 minutters spil udmøntede det sig i en scoring fra Joakim Mæhle. Det skete med et skruet skud i det lange hjørne. 1-0 til AaB.

Efterfølgende var der optræk til flere chancer fra AaB’s side, men yderligere scoringer blev det ikke til i første halvleg.

Anden halvleg bød på flere AaB-chancer, men Randers Freja-målmanden fik gjort sit til, at der ikke kom flere scoringer på trods af det mange muligheder. Kampen endte således 1-0 til AaB.

Cheftræner Jacob Friis siger om kampen:

- Vi slutter efteråret af med den tredje sejr på stribe. Randers lå inden opgøret sidst i tabellen. På et tidspunkt skal det jo vende for dem, og deres nederlag har været små, så vi er glade for, at det ikke var os, der satte dem i gang. 

- Vi spiller ikke vores bedste kamp, og vi brænder for mange chancer. Vi har i mange kampe været i kontrol og holdt modstanderen fra at score. Det har betydet, at vi har holdt nullet tre kampe i træk. Set over efteråret, så har vi to point i gennemsnit pr. kamp, og det er vi meget tilfredse med. Vi har fokus på, at vi skal forsøge at øge pointgennemsnittet i foråret, siger Jacob Friis til aabsport.dk.

Holdet spiller første kamp efter vinterpausen den 5. marts kl. 13.00, hvor FC Nordsjælland gæster AaB’s anlæg på Hornevej.

'