Rent bord mod Silkeborg

21. november 2015 kl. 17:54

U/19

AaB’s U/19 Ligahold mødte op til dagens kamp med en sejr i bagen fra den seneste kamp, der blev vundet 2-0 over AGF op udebane. Dagens opgør blev spillet på AaB’s anlæg på Hornevej, hvor Silkeborg denne gang var på besøg.

Joakim Mæhle

Første halvleg startede lige, men med overvægt i chancer til AaB. Desuden holdt AaB’s forsvar Silkeborg helt fra chancer.

AaB havde flere store chancer, men den største tilfaldt Rasmus Thellufsen, der alene med målmanden ikke formåede at putte bolden i kassen. Første halvleg sluttede derfor 0-0

I anden halvleg fortsatte mønstret fra første halvleg med chancer til AaB, som bare ikke ville ind. Det lykkedes dog i det 59. minut, hvor Joakim Mæhle fik scoret på et hjørnespark. Herefter fik AaB muligheden for at lukke kampen med flere gode chancer, men scoringen udeblev.

To minutter før tid fik Silkeborg sin chancen for at lave en sen udligning, men AaB fik afværget truslen, og kampen endte derfor med en hjemmesejr til AaB på 1-0.

Cheftræner Jacob Friis siger om kampen:

- Vi spillede mod en god modstander, som ligner os lidt som hold. De var således en god matching, især fordi de forsøger at spille det samme spil, som vi gerne vil. På grund af vores mange chancer kan vi sige, at vi retmæssigt vinder kampen. Vi står godt defensivt og holder nullet med disciplineret spil i de bageste rækker. Vi kreerer også meget offensivt, men vi skal selvfølgelig udnytte nogle flere af vores chancer.

- Vi er godt tilfredse med resultatet, fordi Silkeborg ligger over os, og de kunne stikke af, hvis de vandt denne kamp. Med sejren holder vi mere eller mindre trit med de andre tophold i ligaen, og vi har derfor ikke afskrevet os selv, siger Jacob Friis til aabsport.dk.

Næste kamp er efteråret sidste for AaB i U/19 Ligaen, og den spilles hjemme på AaB’s anlæg på Hornevej lørdag den 28. november kl. 14.00, hvor Randers Freja kommer på besøg.

  

U/17

Efterårets sidste turneringskamp for AaB i U/17 Ligaen skulle lørdag eftermiddag spilles mod Silkeborg hjemme på Hornevej.

Milad Samim

Kampen startede som en åben affære, hvor begge hold viste fint offensivt spil, og der var chancer i begge ender. AaB stod dog for den største del af chancerne.

Efter et kvarters spil bragte Mads Stefansen AaB foran, men Silkeborg fik efterfølgende udlignet.

AaB fik bragt sig foran igen efter 28 minutter, da Søren Tengstedt fik læderet i kassen. Silkeborg fik inden pausen udlignet igen til 2-2.

I anden halvleg tog AaB mere styringen på kampen og skabte flere chancer, mens der blev lukket af bagtil. Efter 51 minutter fik Milad Samim udnyttet én af de mange chancer til at bringe AaB på sejrskurs igen.

Et par chancer senere fik Anders Bærtelsen i det 58. minut cementeret sejren med sin scoring til 4-2, som blev kampens endelige resultat.

Cheftræner Lars Knudsen siger om kampen:

- Vi vandt fuldt fortjent med 4-2. Ud over at score fire mål, så producerer vi en perlerække af chancer, og det er positivt. Vi får taget revanche fra sidste uges nederlag, og så får vi sluttet godt af i efterårets sidste kamp. Det kan vi være godt tilfredse med.

Forårssæsonen bliver for AaB’s U/17 Ligahold åbnet den 5. marts med en hjemmekamp mod FC Nordsjælland.

'