Børsting og Spalvis nettede i landskampe

14. november 2015 kl. 09:13

I alt var tre AaB'ere i aktion i fredag aftens EM-kvalifikationskampe for U/21-landshold, da både Frederik Børsting og Jakob Blåbjerg startede inde for det danske U/21-landshold i udekampen mod Rumænien, mens Lukas Spalvis var med fra start hos Litauens U/21-landshold i kampen mod Irland.

Frederik Børsting blev den store oplevelse for det danske landshold, der sejrede med 3-0 over værterne fra Rumænien. Med to scoringer i kampens første halve time grundlagde Børsting den danske sejr inden han efter 72 minutter blev udskiftet.

Spalvis Landshold1Også holdkammerat Jakob Blåbjerg var med fra start i opgøret og fik fuld spilletid i kampen.

Se Frederik Børstings reaktioner efter sejren her (dbu.dk)

I Litauen åbnede Lukas Spalvis scoringen for hjemmeholdet efter 22 minutter, da han med et fint hovedstød scorede til 1-0 og sendte litauerne godt på vej mod en 3-1 sejr over gæsterne fra Irland.

Det danske U/21-landshold spiller allerede tirsdag den næste EM-kvalifikationskamp, når det på Nordjyske Arena gælder kampen mod Armenien kl. 18.45.

Også Litauen er atter i aktion tirsdag, når man kl. 17.00 på udebane dyster mod Italien.

(Foto: LFF Facebook-side)