AaB TV: Hvem snakkede Ahlmann og Thrane om?

27. november 2015 kl. 11:19

I konkurrencen i samarbejde med Oddset skulle man ud fra denne video gætte, hvilke af deres holdkammerater Jakob Ahlmann og Mathias Thrane beskrev.

AaB siger tak til alle, som deltog i konkurrencen. Der var mange gode bud, men de to rigtige svar var Rasmus Jönsson og Jannik Pohl. Der var 99 deltagere, der havde den rigtige kombination. Vinderen er blevet udtrukket heriblandt, og AaB siger stort tillykke til Andreas Bundgaard fra Hjørring, som har fået direkte besked.

Den heldige vinder vil modtage to VIP-billetter til AaB-Viborg F.F. den 7. december på Nordjyske Arena. Kampen er efterårets sidste Alka Superligakamp for AaB, og det er derfor det afgørende opgør for, hvilken plads Hele Nordjyllands Hold vil overvintre på i Alka Superligaen.

Billetter til kampen kan købes via dette link.

AaB donerer 1 krone pr. fremmødt tilskuer til klubbens hjemmekampe i Alka Superligaen ubeskåret til et godt formål i Region Nordjylland. I efteråret 2015 går donationen til The Back To Life Project, som efter efterårets første otte hjemmekampe allerede er sikret en donation på 58.050 kroner.

'