AaB optimerer trænerteamet yderligere fra den kommende sæson

27. november 2015 kl. 10:23

38-årige Jacob Friis har siden juni bidraget med blandt andet specialtræning i Superligatruppen, og fra den kommende sæson bliver rollen opgraderet.

Jacob Friis1AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde udtaler:

- Helt som forventet har Jacob Friis bidraget kvalitativt til både den enkelte spiller og truppen som helhed.

- Jacob er en dygtig fyr, og som U/19-Ligatræner i AaB har Jacob trænet samtlige årgange siden årgang 1991, og han har uden tvivl en stor aktie i den succes, som disse talentfulde spillere har haft i AaB’s førsteholdstrup, påpeger Allan Gaarde.

- Vi kan se, at vi næste sommer får endnu et kuld af talentfulde spillere op i førsteholdstruppen, og det er også set i det lys, at Jacob Friis fra og med den kommende sæson skal indgå fast i den fodboldfaglige del af trænerteamet sammen med cheftræner Lars Søndergaard, assistenttræner Allan Kuhn, målmandstræner Poul Buus og udviklingschef Poul Erik Andreasen, siger Allan Gaarde.

Jacob Friis, der i august blev færdig med sin P-licens, som er den højeste træneruddannelse i Danmark, glæder sig over forfremmelsen og de nye udfordringer i AaB:

- Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at jeg indtil næste sommer stadig er dedikeret til min primære rolle som cheftræner for U/19 Ligaholdet.

- Når det er sagt, så er jeg selvfølgelig glad for, at jeg kan tage mit næste step i min udvikling som træner i den klub, som jeg har været en del af, siden jeg var fire år, fortæller Jacob Friis.

- Jeg ser frem til at arbejde endnu tættere  sammen med hele trænerstaben, og så glæder jeg mig selvfølgelig til i dagligdagen at være endnu tættere på spillere fra øverste hylde og forhåbentlig bidrage til, at vi sammen får løftet vores klub endnu mere, siger Jacob Friis.

I AaB’s nuværende Superligatrup har 17 ud af 28 spillere spillet ungdomsfodbold for Hele Nordjyllands Hold.

'