U/17 tabte tæt opgør i Vejle

14. oktober 2015 kl. 16:10

AaB’s U/17 Ligahold havde inden dagens opgør vundet de to seneste kampe og kunne med en sejr i dagens kamp for alvor melde sig ind i toppen af tabellen.

Wessam Abou

Kampen startede jævnt, og begge hold forsøgte at dominere spillet. Efter otte minutters spil kom AaB på 1-0, da anfører Wessam Abou Ali fik scoret. Kort efter fik Vejle udlignet til 1-1 på et frispark.

Da der var spillet 25 minutter af første halvleg, fik AaB igen bragt sig foran med et godt angreb, som endte ud i en scoring af Gabriel Martinez. Resten af første halvleg spillede AaB bolden godt rundt og havde Vejle på hælene. På trods af flere muligheder til AaB, blev det ved 2-1 indtil pausen.

Tidligt i anden halvleg fik AaB tildelt straffespark, og det omsatte Wessam Abou Ali til sin anden scoring i kampen. Dermed havde AaB bragt sig foran med 3-1. Ti minutter inde i anden halvleg fik Vejle reduceret, og de fik også udlignet i det 70. minut. Ét minut før dommeres slutfløjt fik Vejle scoret til slutresultatet 4-3.

Cheftræner Lars Knudsen siger om kampen:

- Kampen starter med begge hold, der prøver at tage fat i spillet. Vi får så bragt os foran, og vi har egentlig kontrol over kampen. Dog falder vi i kadence efter vi får scoret til 3-1 i anden halvleg.

- Det er selvfølgelig utroligt skuffende slet ikke at få point, når vi fører med to i anden halvleg. Især det andet mål giver vi alt for let væk, og vi spiller i det hele taget en umoden anden halvleg. Vi skal have øvet os i at holde intensiteten oppe, når vi er foran, siger Lars Knudsen til aabsport.dk.

Næste kamp er allerede på lørdag, hvor U/17 Ligaholdet drager til Brøndby. Kampen starter kl. 15.15.

'