Kom til fanbattle før AaB-Hobro

21. oktober 2015 kl. 20:26

Som led i Alka Superligaens kampagne ”Det gode værtskab”, er AaB, Hobro og Alka Superligaen gået sammen om at gøre det endnu mere attraktivt at tage til de to holds kommende indbyrdes kampe.

Derfor ser AaB frem til den 1. november at byde Hobro og deres tilhængere velkommen til det nordjyske lokalopgør, mens det modsatte vil være tilfældet når de to hold mødes på DS Arena i foråret 2016.

Jo flere tilhængere fra begge hold vi samles på Nordjyske Arena, jo bedre bliver stemningen og kampoplevelsen for alle - både på og udenfor banen.

Fanbattle - hvem har de bedste fans?

Fra halvanden time før kampstart vil der være mulighed for, at fans fra begge hold kan udfordre og dyste mod hinanden foran Nordjyske Arena for at se hvilket hold der har de bedste, dygtigste og mest aktive fans.

Det sker når Funcenter står klar med fem sjove discipliner: fun animals, sømslagning, sumobrydning, bueskydning og promille fodbold, som fans fra begge hold kan udfordre hinanden i som led i opvarmningen til kampen.

Alle der deltager i et eller flere fanbattles belønnes med en lækker kold Faxe Kondi sodavand.

Hobro02Vind billetter til EM-playoff kampen Danmark-Sverige

Samtidig får alle der deltager i et eller flere fanbattles et lod med i konkurrencen om 4 x 2 billetter til Danmarks kommende EM playoff-kamp mod Sverige den 17. november.

Alle billetter til kampen er udsolgt, men her får du en helt særlig mulighed for at vinde adgang til den eftertragtede kamp.

Ansigtsmaling til alle tilskuere

Alle tilskuere får også mulighed for at blive klædt i kampfarver, når ansigtsmalere står klar foran Weber Tribunen til at dekorere fans af begge hold før kampen.

Fanbattle-området og ansigtsmalere vil stå klar fra kl. 12.00 for alle tilskuere uanset alder og tilhørsforhold på kampdagen den 1. november, hvor kickoff på opgøret mod Hobro er kl. 13.30.

1.000 FIFA-plakater uddeles

Til de første 1.000 interesserede tilskuere vil det være muligt at få en gratis FIFA 16 plakat med AaB’s Kasper Risgård på coveret med hjem. Plakaterne kan afhentes ved AaB’s merchandisebutik, der også forefindes foran Weber Tribunen.

Allerede nu er flere end 7.800 billetter ude til kampen og du kan købe dine billetter til opgøret via dette link.

AaB glæder sig til at se rigtig mange tilhængere fra begge hold både før, under og efter det nordjyske lokalbrag på Nordjyske Arena.

'