Uafgjort til Danmarksserieholdet

28. september 2015 kl. 10:30

Efter et smalt nederlag mod Randers Freja skulle Danmarksserieholdet forsøge at få oprejsning, da Viby kom på besøg på Hornevej.

AaB startede kampen i dominans, og fra kampens start var Viby nødt til at slå lange bolde for at bryde det hårde AaB-pres. Efter ti minutter åbnede AaB scoringen med et fremragende mål. Bolden blev spillet op i højre side, hvor Patrick Toh kunne slå bolden ind i feltet. Her stod Michael Stokbro heade den ind i modsatte side. Herefter fulgte en lang række af AaB-chancer, og ti minutter inde i anden halvleg blev det 2-0 ved Nicolai Bengtsson. Han sendte den faldt i nettet efter indlæg fra André Bay Christensen. Som anden halvleg skred frem, gik AaB ned i kadence. Viby fik mere spil og truede især på dødbolde. Syv minutter før tid headede Vibys anfører et hjørnespark ind, og kort efter kunne selvsamme Vibyspiller heade udligningen ind.

Cheftræner Kenneth Cortsen siger om kampen:

- Det er lidt ligesom at tabe en kamp, når man oplever det her. Vi har store chancer for at lukke den, men vi taber kasketten og giver dem mulighed for at komme ind i kampen igen. Vi skal arbejde med holde kadence over hele kampen og være skarpere defensivt på dødbolde.

Næste kamp er ude mod IF Lyseng lørdag den 3. oktober kl. 14.