Spalvis matchvinder for Litauen

8. september 2015 kl. 23:12

AaB-angriberen spillede hele kampen for Litauen, som stadig kan nå den playoff-givende tredjeplads i gruppen, inden de sidste afgørende kampe i oktober henholdsvis ude mod Slovenien og hjemme mod England.

Børsting EsbjergOgså Jakob Blåbjerg og Frederik Børsting var i aktion tirsdag, da det danske U/21-landshold sejrede 3-1 i en testkamp mod Ukraine.

OB’s Kenneth Zohore åbnede scoringen i Kiev, inden værterne fik udlignet. Efter godt en halv time bragte den tidligere AaB’er Lucas Andersen igen Danmark i front, og sejren blev cementeret i anden halvleg, da et indlæg fra Frederik Børsting blev rettet af i eget net af en ukrainsk forsvarsspiller.

Jakob Blåbjerg spillede alle 90 minutter, mens Frederik Børsting blev indskiftet i pausen for U/21-landsholdet, der i næste måned begynder EM-kvalifikationen med to hjemmekampe på Nordjyske Arena mod Wales og Bulgarien.